Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu
Madværksteder - Mere viden

Madplan for en uge

Køkkenleder Bente har lavet en madplan for en uge. Alle opskrifter finder du i vores kogebog.


(Tal i parentes henviser til kogebogen)

Mandag

Morgenmad

  • Øllebrød (s. 17)
  • Fuldkornsbrød med ost (s. 182)
  • Frugt / grønt / mælk

Formiddag

  • Knækbrød med romesco (s. 165)
  • Frugt / mandler / rosiner

Frokost

  • Gnavegrønt
  • Rugbrød med kyllingefrikadelle (s. 53)
  • Leverpostej
  • Avokado
  • Æg
  • Hytteost

Eftermiddag

  • Æble-gulerodsbolle med smøreost (s. 179 + s. 33)
  • Frugt / grønt

Aftensmad

  • Chili-gulerodssuppe med flutes (s. 105)

Tirsdag

Morgenmad

  • Havregrød med morgenmadstopping (s. 19 + s. 23)
  • Rugbrød med smøreost (s. 33)
  • Frugt / grønt / mælk

Formiddag

  • Knækbrød med hummus (s. 163)
  • frugt / mandler / rosiner

Frokost

  • Gnavegrønt
  • Rugbrød med skinke
  • Tunspread (s. 44)
  • Hytteost

Eftermiddag

  • Risitutti (s. 38)
  • Frugt / grønt

Aftensmad

  • Boller i karry med ris (s. 117)
  • Broccolisalat (s. 137)


Onsdag

Morgenmad

  • Overnight oats (s. 18)
  • Fuldkornsbrød med ost (s. 182)
  • Grønt / frugt / mælk

Formiddag

  • Fuldkornsbrød (s. 182)
  • Romesco (s. 165)
  • Frugt / mandler / rosiner

Frokost

  • Gnavegrønt
  • Asiatisk bowl (s. 47)

Eftermiddag

  • Søde snackbrød (s. 185)
  • Frugt / grønt

Aftensmad

  • Afrikansk inspireret gryderet med fladbrød (s. 87 + s. 173)
  • Tomatsalat med soltørrede tomater (s. 139)

Torsdag

Morgenmad

  • Yoghurt med granola (s. 21)
  • Fuldkornsbrød med marmelade (s. 182)
  • Frugt / grønt / mælk

Formiddag

  • Knækbrød med smøreost
  • Frugt / mandler / rosiner

Frokost

  • Gnavegrønt
  • Rugbrød med æggekage
  • Falafel (s. 49)
  • Hummus (s. 163)
  • Kyllingefrikadelle (s. 53)
  • Hytteost

Eftermiddag

  • Grønkålsboller med kakaospread (s. 183 + s. 32)
  • Frugt / grønt

Aftensmad

  • Spicy fiskeburger (s. 99 + s. 177)

Fredag

Morgenmad

  • Rugfras med mælk
  • Rugbrød med ost
  • Frugt / grønt / mælk

Formiddag

  • Fuldkornsbrød med hummus (s. 182 + s. 163)
  • Frugt / mandler / rosiner

Frokost

  • Gnavegrønt
  • Rugbrød med svinekam
  • Leverpostej
  • Æg
  • Røget makrel
  • Hytteost

Eftermiddag

  • Koldskål med granola (s. 196 + s. 21)
  • Frugt / grønt

Aftensmad

  • A la carbonara (s. 71)
  • Rød spidskålssalat (s. 139)


Lørdag

Morgenmad

  • Skyr med bærkompot og granola (s. 22 + s. 21)
  • Rugbrød med blødkogt æg
  • Grønt / frugt / mælk

Formiddag

  • Rugbrød med ost
  • Frugt / mandler / rosiner

Frokost

  • Gnavegrønt
  • Pirogger med spinat og feta (s. 43)

Eftermiddag

  • Kakao-banankage (s. 194)
  • Frugt / grønt

Aftensmad

  • Chicken Tikka Masala (s. 95)
  • Naanbrød (s. 175)
  • Melonsalat (s. 150)

Søndag

Morgenmad

  • Bananpandekage (s. 24)
  • Groft rundstykke med ost
  • Frugt / grønt / mælk

Formiddag

  • Knækbrød med hummus (s. 163)
  • Frugt / mandler / rosiner

Frokost

  • Gnavegrønt
  • Tortillawrap (s. 48)

Eftermiddag

  • Kokosmuffins med blåbær (s. 189)
  • Frugt / grønt

Aftensmad

  • Kartoffelpizza (s. 67)
  • Spidskålssalat med avokado og jordbær (s. 138)

madværksteder

Vi har fokus på gode og sunde madvaner og fællesskabet om det gode måltid.

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®