Køb for min. 100 kr. i vores webshop og få en gratis refleksbrik. Tilbuddet gælder til og med den 12. februar.

Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

Støttevarer Krea / DIY Kogebøger Julemærker Nytryk Gavebevis e-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børnene Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

NYT BESTYRELSESMEDLEM I JULEMÆRKEFONDEN

Hanne Bak Lumholt er nyt medlem af bestyrelsen i Julemærkefonden. Hun ser med sin store erfaring frem til at bidrage til arbejdet med at forbedre børns trivsel.

Nyt bestyrelsesmedlem hos Julemærkefonden

Hanne Bak Lumholt fremhæver bl.a. Julemærkehjemmenes fokus på fællesskabet, som en af de helt store styrker.


Stor erfaring med børneområdet og et hjerte, der banker for fællesskaber. Det er en stolt og ydmyg Hanne Bak Lumholt, som fortæller, hvorfor hun har valgt at takke ja til en plads i Julemærkefondens bestyrelse.

”Børn og unges trivsel er et område, der har optaget mig i mange år. Jeg vil gerne være med til at give gode fællesskaber videre til børn og unge. Og her kan jeg se, at Julemærkehjemmene gør en stor forskel for børn”, siger hun.

Solid erfaring

Hanne Bak Lumholt kommer med solid erfaring inden for børne- og ungeområdet. Hun har 25 års ledelseserfaring bl.a. som direktør i Center for Offentlig Kompetenceudvikling, udviklingschef i Det Nationale Sorgcenter og afdelingschef i Kommunernes Landsforening, hvor hun har arbejdet med dagtilbud, skoler og udsatte børn. I dag er hun sekretariatschef hos Skolelederforeningen. Ved siden af arbejdet har hun taget en uddannelse i bestyrelsesarbejde, som hun nu glæder sig til at bruge:

”Som bestyrelsesmedlem skal jeg være med til at understøtte og hjælpe ledelsen. Jeg skal være ambassadør for Julemærkehjemmenes arbejde, og jeg kan bruge mit store netværk inden for børneområdet, fra kommuner, hjælpeorganisationer og fonde.”

Samarbejde og fællesskab

Hanne Bak Lumholt ser frem til at bruge sine mange erfaringer til at skabe bedre forhold for børn, som er i mistrivsel.

”Børns trivsel fylder meget på den nationale dagsorden. Nutidens børn oplever en verden med krig, klimakrise og inflation. Det er vigtigt, at vi giver dem tro og håb, så de føler, at de kan være med til at skabe en god fremtid. Vi skal også styrke dannelsen og de praktiske færdigheder, som man også gør på Julemærkehjemmene, hvor der er tid til praktisk samarbejde, krea-værksteder og madlavning.” 

Hun fremhæver, at Julemærkehjemmene har et godt samarbejde med børnenes forældrene og en tæt kobling til børnenes skoler, hvilket er helt afgørende for, at børnene kan få styrket selvværd under og efter opholdet. Her er fællesskabet med de andre børn også utroligt vigtigt.

”Jeg har selv som barn været del af gode fællesskaber i både folkeskolen og fritiden, Jeg har gået til fodbold og spejder og senere være fodboldtræner. Jeg har i ca. 25 år været en del af det frivillige fællesskab i Foreningen Roskilde Festival, og har i 10 år siddet i bestyrelsen for foreningen. – en nonprofit organisation. Jeg vil gerne være med til at give gode fællesskaber videre til nutidens børn og unge”, slutter hun.

Glæde hos Julemærkefonden

Hos Julemærkefonden glæder man sig til at få Hanne Bak Lumholt med i bestyrelsen.

”Jeg er meget glad for, at Hanne Bak Lumholt har takket ja til posten. Jeg er sikker på, at hun med sine kompetencer og mange års erfaringer kan bidrage til, at vi udvikler vores hjælpearbejde til fordel for børnene”, siger direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen. 

Hanne Bak Lumholt er uddannet økonom. Hun kommer fra Roskilde og bor i dag på Frederiksberg. Hun overtager pladsen fra Henrik Kolding, som stopper efter at have været del af Julemærkefondens bestyrelsen siden 2010. Julemærkefondens bestyrelse består af 11 medlemmer, som er udpeget på en periode på 2- 4 år. Herefter skal man genudpeges for at kunne fortsætte. Læs mere om vores bestyrelse.


Hanne Bak Lumholt

Hanne bak Lumholt

FAKTA:

  • Sekretariatschef hos Skolelederforeninger
     
  • Uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2023 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®