Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Julemærket 2023 Støttevarer Krea / DIY Kogebøger Julekort Pins Gavemærker Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Erfaren profil bliver ny forstander på Fjordmark

Det er et velkendt ansigt, som fremover skal stå i spidsen for Julemærkehjemmet Fjordmark i Sønderjylland. Fra d. 1. juni 2023 skifter Jesper Lildholdt nemlig titlen som viceforstander til forstander.

Jesper Lidlholdt, forstander Julemærkehjemmet Fjordmark

50-årige Jesper Lildholdt glæder sig til at stå i spidsen for Julemærkehjemmet Fjordmark.


Tilbage i 1999 startede Jesper Lildholdt som pædagogisk assistent på Julemærkehjemmet Fjordmark, og siden 2006 har han været viceforstander. Det var derfor kun naturligt for ham at takke ja til stillingen som forstander, da den tidligere forstander Lasse Balsgaard her i foråret valgte at skifte stilling.

”Det var dejligt at få tilbuddet. Fjordmark er et fantastisk sted at stå i spidsen for, når det gælder om at hjælpe børnene”, fortæller Jesper Lildholdt.

Store opgaver

Han glæder sig til stillingen, da den er en blanding af at arbejde med strategi og være i daglig kontakt med børnene.

”Vi er gang med at indføre en ny strategi, hvor vi bl.a. skal arbejde tættere sammen med de fire andre Julemærkehjem. Her skal vi videreudvikle vores pædagogiske arbejde og vores opfølgningsindsats. Det er superspændende og en vigtig opgave for mig som forstander at få alle medarbejdere godt med i processen.”

Samtidig venter der store opgaver med at hjælpe børnene til at få det bedre. For det er alvorlige problemer, de kæmper med. 

”I dag oplever vi, at mange af børnene lider af skolevægring, de har det svært med at gå i skole. Vi har også flere der slås med angst. På den måde afspejler vi jo de problemer, som er i samfundet.”

God opbakning

Som forstander har Jesper Lildholdt også ansvaret for, at Fjordmark er kendt i området. Han glæder sig til at tale med samarbejdspartnere og folk, der støtter hjemmet:

”Vi er tit ude at fortælle om vores arbejde. Vi bliver altid taget god imod, folk er glade for vores indsats. Vi møder en masse, som har lyst til at støtte os og har gode ideer til at indsamle midler.”

”I den tid jeg har været her, har arbejdet ændret sig meget. Tidligere levede vi jo af indtægten fra Julemærkesalget. Men i takt med at salget faldt, har vi skulle indsamle pengene andre steder. Derfor har vi skulle vise vores arbejde meget mere frem. Dengang kendte folk i området måske hjemmet, men vidste ikke så meget om vores arbejde. Nu er vi kendte i området og oplever stor opbakning til vores arbejde.”

Dybt forankret i Sønderjylland

Når 50-årige Jesper Lildholdt har været ansat på Fjordmark i næsten halvdelen af sit liv, fylder det naturlig vis meget hos ham.

”Fjordmark har en stor plads i mit hjerte. Det er dejligt sted, med god plads, lys og en flot beliggenhed ud til fjorden. Her er god stemning og dygtige medarbejdere. Selve hjemmet har jo en lang historie, og vi få nogle gange besøg at folk, som har været på ophold her i efterkrigstiden og kan fortælle historie om, hvordan det var at være på Julemærkehjem dengang.”

Jesper Lildholdt er ligeledes dybt forankret i Sønderjylland. Han er vokset op i Hjordkær uden for Aabenraa, og i dag bor han i Haderslev med sin kone og 16-årige datter. Selv beskriver han sig som en engageret, fleksibel og pligtopfyldende leder.

Privat interesserer han sig for havearbejde, sport, ture ud i naturen og så elsker han musik. Han kan både spille trommer, guitar og en smule klaver, hvilket børnene på Fjordmark også kan få glæde af under deres ophold.


Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®

Køb for 200 kr. og få en gratis gave – gå til webshop