Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Lomax bringer glæde ud til børnene

Lomax har i mere end 10 år støttet Julemærkehjemmene ved at donere produkter og give en økonomisk støtte. Og det skaber glæde hos både børn og ansatte.

Lomax støtter børnene

Lomax-bilen er fyldt med overraskelser til børnene.


Når varebilen fra Lomax kører op foran hoveddøren på Julemærkehjemmet Kildemose, vækker det altid glæde. Bilen er nemlig fyldt med gaver til kreativ leg på hjemmet, bl.a. tegnepapir, tuscher, blyanter og perleplader. 

”Donationen betyder, at vi har et krea-værksted, der rent faktisk kan løbe rundt. Krea-rummet er vores fordybelsesrum, hvor børnene kan sidde og fordybe sig med andre børn og med en pædagog til stede. Det er et godt samtalerum, hvor de kan tale om, hvad der fylder i deres hverdag, Donation er som sendt fra himlen. Vi får meget mere, end hvad vi beder om, og vi er meget taknemmelige”, fortæller forstander på Kildemose, Birgitte Dybkjær.

En god oplevelse for alle

Samtidig er besøget også en mulighed for børn og ansatte i Lomax for at hilse på hinanden. Det giver børnene en god oplevelse at møde mennesker, der vil dem det godt, ligesom de ansatte i Lomax kan se og mærke, at den glæde deres donation giver. 

”Det er fantastisk at se, hvor glade børnene bliver, når vi kommer på besøg med Lomax-bilen, som vi har fyldt op med alt fra overskudsvarer og krea-ting, som børnene elsker at lave, til fastelavnstønder og produkter, som både børn og personale har ønsket sig,” siger Ragga Asbjarnardottir, CSR-manager hos Lomax. 

Se video fra det seneste besøg på Julemærkehjemmet Kildemose:

Gaverne fra Lomax spreder glæde.


Støtte på mange måder

Lomax har i mere end 10 år støttet Julemærkehjemmene. Det sker både ved at donere produkter og ved at give en økonomisk støtte. 

Siden 2019 har Lomax været erhvervssponsor for Julemærkehjemmene, hvor de årligt støtter med et fast pengebeløb. Fra 2021 har de doneret et større beløb i forbindelse med salg af gavebeviser til jul. Her går 10 kr. for hvert solgt gavebevis til Julemærkehjemmene. På to år har de doneret et beløb svarende til at sende fire børn på et ophold på et Julemærkehjem. 

At støtte Julemærkehjemmene passer perfekt til en virksomhed som Lomax, forklarer CSR-manageren:

”Vi mener, at enhver virksomhed bør tage et socialt ansvar. Sponsorater og donationer har længe været en del af vores identitet. Vi ønsker nemlig at støtte lokalsamfundet og bidrage til børnenes glæde og trivsel. Vores fem værdier er: Respekt, Glæde, Samarbejde, Modig og Uhøjtidelig – alt sammen noget, der er fokus på hos Julemærkehjemmene.  Alle børn fortjener en hverdag med glæde og trivsel. Vi kan netop se, at Julemærkefonden gør et fantastisk arbejde for udsatte børn i Danmark, og vi vil gerne hjælpe dem med at give børnene smilet tilbage,” afslutter Ragga Asbjarnardottir.

Læs mere på Lomax' hjemmeside

Når virksomheder som Lomax støtter med både produkter og indsamlinger har det stor betydning for børnene. Julemærkehjemmene er dybt afhængige af støtte fra privatpersoner, virksomheder og fonde, og derfor er det helt afgørende for vores arbejde for at hjælpe børnene

Hør i videoen direktør for Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen, fortælle om hvad pengene konkret skal bruges til:

Direktør Søren Ravn Jensen er meget taknemmelig for den flotte støtte.


Persondatapolitik og cookies

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®