Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

En sommerhilsen til dig

12-årige Thea og 9-årige Silas var forleden ude at gå en tur sammen med vores direktør, Søren Ravn Jensen. Her fortalte de begge begejstret om alt det, de har fået ud af deres ophold på Julemærkehjemmet.

Søren med børn på Julemærkehjem

THEA OG SILAS HAR FÅET NY TRO PÅ DEM SELV

Thea og Silas har begge været på Julemærkehjemmet i 9 uger. Forleden var jeg så heldig at få en lille snak med dem om deres ophold, og hvad de har fået ud af det.

Før de kom på Julemærkehjem havde de begge dårlig tro på dem selv og deres eget værd. Thea troede, at hun skulle være den bedste til alting for at være god nok, og Silas troede ikke, at han var dygtig til noget overhovedet.

Den følelse står Thea og Silas ikke alene med. Faktisk synes 29 % af de børn, der starter på Julemærkehjem, ikke godt om dem selv.


Vi hjælper børnene til at se og mærke, at de er gode nok, som de er. Hver dag støtter vi børnene i at opnå små personlige sejre, så de oplever, at de kan mere, end de selv tror.


En NY fortælling

På Julemærkehjemmene hjælper vi børnene til at se og mærke, at de selvfølgelig er gode nok, præcis som de er. Hver dag bliver børnene støttet i at opnå små personlige sejre. Når børnene oplever, at de kan mere, end de selv tror, hjælper det dem til at skabe nye fortællinger om dem selv. Fortællinger, der er langt stærkere, mere positive, og som fokuserer på deres styrker.

Det er med til at højne deres selvværd, mod, energi og evne til at glæde sig og se lyst på fremtiden.

Thea og Silas ved begge to nu, at de er gode nok præcis, som de er. Silas har blandt andet opdaget, at han er vildt god til at klatre i træer, og Thea har lært, at hun ikke behøver være den bedste til alting for at være noget værd.

Din støtte har været med til at sikre, at Thea og Silas og en masse andre børn har fået en ny start med styrket selvværd.

Derfor vil jeg, på vegne af alle børn og voksne på Julemærkehjemmene, sige dig tusind tak for din støtte. Uden den var der ingen hjælp til børnene.

Ha' en rigtig god sommer

dreng klatrer - Julemærkehjemmene
pige gynger - Julemærkehjemmene

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®