Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

partnerskab med Volleyball Danmark

Julemærkefonden og Volleyball Danmark indgår nyt spændende samarbejde. Det betyder bl.a. at børnene skal prøve kids-volley, og landsholdene fremover spiller med Julemærkehjemmenes logo på trøjerne.

Volleyball Danmark på besøg på Julemærkehjemmene

Landsholdsspillerne Rasmus Mikelsons og Mikala Maria Mogensen sammen med to børn fra Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde.

Trivsel, sammenhold og bevægelsesglæde er nøgleordene i det nye samarbejde mellem Volleyball Danmark og Julemærkefonden. Målet er at skabe større synlighed omkring Julemærkehjemmene og vores mission om, at ingen børn skal stå uden for fællesskabet.

I Volleyball Danmark er der ”Plads til alle og Brug for alle” - en grundlæggende filosofi, som tager udgangspunkt i selve volleyballsportens DNA. Derfor er det oplagt for dem med et strategisk samarbejde med Julemærkefonden, som også sætter fokus på inklusion, fællesskab og sundhed.

"Vi glæder os over det nye samarbejde med Volleyball Danmark. Samarbejdet skal støtte op om Julemærkefondens arbejde ved at skabe øget synlighed samt ved at indsamle midler til børnene på Julemærkehjemmene. Desuden giver samarbejdet mulighed for, at børnene kan prøve kræfter med volleyball-aktiviteter”, siger Søren Ravn Jensen, Direktør for Julemærkefonden.

Se video - Volleyball-landsholdsspillere besøger børn på Julemærkehjem:

Kids-volley på Julemærkehjemmene

Børneudgaven af volleyball - Kids-volley - bliver omdrejningspunkt, når Volleyball Danmarks løbende besøger Julemærkehjemmene. Her bliver børnene inviteret ind i idrættens fællesskab, hvor der arbejdes med at skabe succesoplevelser, selvværd og naturligvis at få sved på panden.

”Vi er utroligt stolte af, at vi i fællesskab med Julemærkehjemmene kan bidrage til en positiv udvikling hos børn, som for ofte har oplevet at stå udenfor. Julemærkehjemmenes kerneopgave er, at ingen børn skal stå uden for fællesskabet - en opgave, som vi i Volleyball Danmark både tror på og kan bidrage til gennem vores aktiviteter, hvor vi håber på at kunne skabe bevægelsesglæde og følelsen af at høre til i et fællesskab, som et hold er”, fortæller Jesper Jørgensen, administrerende direktør i Volleyball Danmark.


Landsholdsstøtte og erhvervsnetværk

Volleyball Danmark vil i den kommende tid lancere forskellige initiativer og aktiviteter med henblik på at støtte Julemærkehjemmene.

De to A-landshold for herrer og damer vil fremover have Julemærkehjemmenes logo på spilletrøjerne, og til de kommende landskampe i maj og juni 2022 på hjemmebane i European Golden League donerer Volleyball Danmark 10 kr. pr. solgt billet til Julemærkehjemmene.

Volleyball Danmark introducerer desuden et erhvervsnetværk kaldet ”Hjertenetværket”. Medlemmerne af ”Hjertenetværket” er med til at støtte op om den gode sag med aktiv handling. Dermed kan virksomheder styrke deres forretning samtidig med, at de gør en forskel for børnene på Julemærkehjemmene.

”Vi ser meget frem til samarbejdet, og vi sætter stor pris på, at Volleyball Danmark ønsker at støtte op om Julemærkehjemmene", afslutter Søren Ravn Jensen.


Persondatapolitik og cookies

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®