Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Ingo støtter Julemærkehjemmene

Lige muligheder for alle er en af INGOs kerneværdier. Derfor har de gennem en årrække valgt at støtte Julemærkehjemmenes arbejde for, at børn skal få en tryg opvækst fri for mobning.

Ingo støtter børn på Julemærkehjemmene

De glade INGO-folk Jesper Hyldal, Henriette Kristensen og Jeremy Knights (yderst til højre) kunne i janaur 2023 overrække en check til Julemærkebørnene.

INGO har siden 2019 haft et strategisk partnerskab med Julemærkehjemmene. Her bidrager de årligt med en fast donation. Derudover arrangerer de løbende kampagner og andre aktiviteter, som har til formål at indsamle penge og skabe større kendskab til Julemærkehjemmenes arbejde.

Med deres partnerskab tager INGO et socialt ansvar og investerer i en lysere fremtid for udsatte børn. Deres mål om, at der skal være lige muligheder for alle, hænger fint sammen med, at Julemærkehjemmene bl.a. arbejder for FN's verdensmål nr. 10 – mindre ulighed.


INGO spreder juleglæde

I hele december 2022 kørte INGO kampagnen ”Spred juleglæde hos udsatte børn”. Her lavede de en indsamling på alle deres tankstationer i Danmark, hvor de gav kunderne mulighed for at støtte Julemærkehjemmene, når de vaskede og tankede biler.

INGOs kunder kunne vælge en særlig ”Julemærkevask”, når de vaskede bil. Vasken var præcis den samme, som kunderne kendte, men den kostede 5 kr. ekstra, som gik direkte til Julemærkehjemmene. Kunderne kunne også vælge at støtte Julemærkehjemmene, når de tankede. De skulle blot vælge et bidrag, når de betalte ved standeren.

I løbet af kampagnen valgte 35.000 kunder at donere, og der blev derfor indsamlet hele 126.254 kr.


Støtter gennem træning

INGO laver interne medarbejderaktiviteter, f.eks. ’Træn for velgørenhed. Her donerede de et beløb til Julemærkehjemmene for hver gang en medarbejder gennemførte en træning på 30 minutter pr dag. På den måde motiverede de medarbejderne til at komme i god form, samtidig med at alle støttede den gode sag.


Vi skal alle tage et ansvar for, at børn trives, og at vi bekæmper mobning. Julemærkefonden gør et fantastisk arbejde, som vi gerne vil støtte.

Jesper Hyldal, leder af INGO i Danmark.


Varme og omsorg til børn

”Vi skal alle tage et ansvar for, at børn trives, og at vi bekæmper mobning. Julemærkefonden gør et fantastisk arbejde, som vi gerne vil støtte økonomisk og samtidig være med til at synliggøre den store forskel et ophold på et Julemærkehjem kan gøre for et barn.”

”Benzinselskabet INGO har i næsten 4 år støttet Julemærkefonden i deres stræben efter at hjælpe børn, der er udsat for mobning, ensomhed og bare ikke trives. Ordet ”lige” er vores fællesnævner. INGO behandler alle kunder lige, uanset hvor meget de tanker. Julemærkefondens arbejde bygger på, at alle børn og unge er lige, og at alle har ret til en tryg opvækst.”

”INGO er meget glad for samarbejdet med Julemærkefonden. Fremtiden for vores børn og unge er vigtig, og det betyder også, at de vil kunne vokse op i en verden med varme og omsorg”, siger Jesper Hyldal, leder af INGO i Danmark.

Fakta om INGO:

  • Benzinselskab som tilbyder benzin og diesel til en lav pris
  • Har ca. 445 tankstationer i Sverige og Danmark
  • Hos INGO behandler man alle kunder lige, uanset hvor meget de tanker
  • Ejet af det canadiske selskab Alimentation Couche-Tard.

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®