Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Kop & Kande støtter igen Julemærkehjemmene med stort beløb

For 11. år i træk har Kop & Kande i samarbejde med deres leverandører sørget for, at Julemærkebørnene får en flot donation.

Kop og Kande, donation, Julemærkehjemmene

Børnene fra Julemærkehjemmet Liljeborg jubler sammen med Kop & Kande og deres leverandører over den flotte check.


Glæden var stor, da repræsentanter for Kop & Kande og deres leverandører besøgte Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde i slutningen af april 2022.

Med sig havde de nemlig en donation på 600.000 kroner, som de havde samlet ind til i hele 2022. Det var 11. gang, at Kop og Kande kom forbi, og det er en begivenhed, som vækker store smil.

”Vi glæder os altid til dagen Vi møder hver gang en flok super seje børn, og vi møder nogle medarbejdere, der virkelig brænder for deres job. Det er så inspirerende, og det betyder, at vi har meget lyst til at fortsætte samarbejdet. Heldigvis er de leverandører, der er med til at skabe grundlag for donationen også meget positive, så det er en indsats fra leverandører, butikker, kunder og Kop & Kandes kædekontor, der sikrer, at vi kan møde op år efter år og aflevere et stort beløb”, fortæller Malene Maarbjerg Rasmussen, Marketing & Omnichannel Director, Kop & Kande.


Populær indsamling

Kop & Kande samler primært penge ind i forbindelse med kædens julehandel. Dels sælges der julekort og Julemærker til fordel for Julemærkehjemmene, og dels bliver der doneret et beløb for hver solgt enhed af udvalgte varer. Kop & Kande valgte nogle populære varer i samarbejde med leverandørerne F&H A/S, Spring Copenhagen, Etly Klarborg og Rosendahl Design Group A/S. 

Indsamlingen til fordel for børnene er meget populær blandt kædens medarbejderne.

”Det er et projekt, som medarbejderne i kædens butikker er meget engagerede i. Det skaber glæde og stolthed at bidrage til, at en sårbar gruppe børn får en håndsrækning, der kan støtte dem både på kort og på langt sigt. Børnene får mod på livet, de søger positive oplevelser og oplever glæde ved fællesskabet – det viser de undersøgelser og opfølgninger, der bliver lavet.  4 ud af 5 børn oplever ikke mobning, når de kommer hjem, og 3 ud af 4 har fået en helt ny tro på sig selv. Det er et fundament, som man kan bygge videre på”, siger Malene Maarbjerg Rasmussen.


Et stort engagement siden 2012

Indsatsen og engagementet fra Kop & Kande samt deres leverandører gør indtryk på Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden:

"Vi er dybt taknemmelige for, at vi nu for 11. gang modtager en så flot donation fra Kop & Kande og nogle af deres leverandører. Det har stor betydning for vores hjælpeindsats, at vi kan have så langvarigt et samarbejde. Det kommer alle børn på Julemærkehjem til gode på et tidspunkt, hvor der kun er endnu mere brug for, at vi arbejder for at bekæmpe mistrivsel blandt børn i Danmark", siger direktør i Julemærkefonden Søren Ravn Jensen.

Siden samarbejdet mellem Julemærkefonden og Kop & Kande startede i 2012, er der indsamlet 7.436.700 kr., og håndsrækningen fra Kop & Kande har sikret tæt på 100 børn et ophold på et Julemærkehjem.

Læs mere om samarbejdet med Julemærkefonden og se, hvilke produkter du kan købe i år for at støtte det gode formål på Kop & Kandes hjemmeside.


Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®