Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

Kop & Kande OVERRÆKKER FLOT DONATION til børnene

For 10. år i træk har Kop & Kande i samarbejde med deres leverandører sørget for, at Julemærkebørnene får en flot donation.

Kop og Kande, donation, Julemærkehjemmene

Børnene fra Julemærkehjemmet Fjordmark jubler sammen med Kop & Kande og deres leverandører over den store check.

Der var solskin, brede smil og løftede arme, da direktør Peter D. Therkelsen, Marketing & Omnichannel Director Malene Maarbjerg Rasmussen og Produkt Manager Charlotte Harfot fra Kop & Kande besøgte Julemærkehjemmet Fjordmark. Her overrakte de nemlig en flot check til Julemærkehjemmene på hele 586.701 kr.

”Samarbejdet med Julemærkefonden fylder meget i butikkerne. Vores mange medarbejdere er stolte af at være med til at sikre, at en sårbar gruppe af børn får muligheden for at være en del af et stærkt og udviklende fællesskab, og vi er så glade for at kunne give en håndsrækning til nogle af de sejeste børn, man kan forestille sig. Det er fantastisk hver gang et barn rejser hjem fra et Julemærkehjem med troen på, at han/hun er god nok og får skabt en hverdag med trivsel,” sagde Marlene Maarbjerg Rasmussen i forbindelse med overrækkelsen.


Indsamling gennem salg af produkter

I samarbejde med nogle af kædens leverandører sælger Kop & Kande primært i perioden op til jul udvalgte varer, som udløser et beløb til Julemærkehjemmene, hver gang en kunde køber netop en af disse.

Kunderne i Kop & Kande-butikkerne og på kædens webshop kan tydeligt se, hvilke varer der er med i projektet. Der står på varen, hvilket beløb Julemærkehjemmene modtager.

Kop & Kande-butikkerne har igen i år solgt julekort, gavemærker og Julemærker til fordel på børnene på Julemærkehjem. Det er populært at bruge Julemærkerne på gaver, og mange kunder køber gerne et par ekstra ark, fordi de på den måde ønsker at støtte det gode formål.

Det er på den måde Kop & Kandes kunder, Rosendahl Design Group, Spring Copenhagen, F&H, Klarborg og selvfølgelig Kop & Kande-kæden, der står bag donationen.


Samarbejde i millionklassen

Samarbejdet mellem alle leverandører og den flotte donation gør indtryk på Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden:

"Vi er meget glade og taknemmelige for den flotte donation. Det har stor betydning for os, at Kop & Kande i fællesskab med nogle af deres leverandører bidrager til at skabe opmærksomhed omkring Julemærkehjemmene – og ikke mindst at de sammen støtter os med dette fine bidrag."

Siden samarbejdet mellem Julemærkefonden og Kop & Kande startede i 2012, er der indsamlet 6.836.700 kr., og håndsrækningen fra Kop & Kande har sikret mere end 90 børn et ophold på et Julemærkehjem.

Læs mere om samarbejdet med Julemærkefonden og se, hvilke produkter du kan købe i år for at støtte det gode formål på Kop & Kandes hjemmeside.