Få julens opskrifter for KUN 20 kr.

Køb vores opskriftshæfte med lettere og lækker julemad fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2021JulekortGavemærkerPinsKogebøgerStøttevarere-Julemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuleDonationKøb FirmajulekortBliv VirksomhedsVenBliv ErhvervsPartnerFå inspiratione-Julemærket
Mød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobningInformationsmøder
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

Kop & Kande donerer igen et stort beløb

For 9. år i træk har Kop & Kande-kæden sørget for, at Julemærkefonden får en flot donation.

Stor donation fra Kop & Kande

Børnerne fra Skælskør Julemærkehjem jubler sammen med Kop & Kande og deres leverandører over den store check.

Der var solskin, brede smil og løftede arme, da Direktør Peter D. Therkelsen og Marketing & Omnichannel Director Malene Maarbjerg Rasmussen fra Kop & Kande den 24. juni 2021 besøgte Julemærkehjemmet i Skælskør. Her stod de nemlig sammen med repræsentanter fra de leverandørere, som er med i indsamlingen, for overrækkelsen af en flot donation på 643.858 kr.
”Vi er så heldige at få lov at besøge Julemærkehjemmene og møde nogle af børnene, som åbent, ærligt og modigt fortæller deres personlige historier om, hvorfor de er på et Julemærkehjem – det går altid lige i hjertet! Og det er i de øjeblikke, der bliver sat en endnu tykkere streg under vigtigheden af, at vi sammen med vores kunder og gode samarbejdspartnere kan støtte det fantastiske arbejde alle på og omkring Julemærkehjemmene gør. Hos Kop & Kande er vi alle meget stolte af samarbejdet med Julemærkefonden, og vi glæder os over at fortsætte det i samme stil”, sagde Marlene Maarbjerg Rasmussen i forbindelse med overrækkelsen.  

Indsamling gennem salg af produkter

I samarbejde med nogle af kædens leverandører sælger Kop & Kande primært i perioden op til jul udvalgte varer, som udløser et beløb til Julemærkefonden, hver gang en kunde køber netop en af disse.
Kunderne i Kop & Kande-butikkerne og på kædens webshop kan tydeligt se, hvilke varer der er med i projektet. Der står fx på varen, at Julemærkefonden modtager 10, 15, 25 kr. eller et endnu større beløb for hver solgte vare. Det kan måske lyde som små penge, men når mere end 100 Kop & Kande-butikker og den fælles webshop er med, bliver det samlet set til mange penge.
Kop & Kande-butikkerne har også solgt julekort og Julemærker på vegne af Julemærkefonden. Det er populært at bruge Julemærkerne på gaver, og mange kunder køber gerne et par ekstra ark, fordi de på den måde ønsker at støtte det gode formål. 
Det er altså en fælles indsats fra Kop & Kandes kunder, Rosendahl, Spring Copenhagen, F&H, Lyngby Porcelæn, Klarborg og Kop & Kande, der stor bag donationen.

Samarbejde i millionklassen

Direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen, var glad for besøget. Han sagde: ”Det er med stor glæde, at jeg på vegne af Julemærkehjemmene tager imod den flotte donation fra Kop & Kande og deres leverandører. Jeg er utrolig glad og taknemmelig for, at vores mangeårige samarbejde igen bærer frugt på fornemmeste vis og igen resulterer i et flot bidrag. Vi hjælper hvert år ca. 1000 udsatte børn til en ny start på livet, og vi er glade for al støtte til vores kamp for børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel”.
Siden samarbejdet mellem Julemærkefonden og Kop & Kande startede i 2012, er der indsamlet 6.250.000 kr., og håndsrækningen fra Kop & Kande har sikret 90 børn et ophold på et Julemærkehjem.
Læs mere om samarbejdet med Julemærkefonden og se, hvilke produkter du kan købe i år for at støtte det gode formål på Kop & Kandes hjemmeside.

ssssss