Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

JULEMÆRKEMARCHEN 2021 VAR EN STOR SUCCES

For første gang siden Covid-19 brød ud, blev Julemærkemarchen 2021 afviklet helt i vante rammer med både fælles startsteder og fælles gåture. Søndag den 13. marts 2022 kunne en glad formand for Julemærkemarchen, Birthe Juul, derfor overrække en flot donation til børnene på Julemærkehjem.

Direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen, og formand for Julemærkemarchen, Birthe Juul

Overrækkelsen af årets donation fandt sted på Julemærkehjemmet Skælskør. Her er det Søren Ravn Jensen, direktør for Julemærkefonden, som modtager checken fra Birthe Juul, formand for Julemærkemarchen.

Grev Ingolf, Grevinde Sussie, Julemærkehjemmet Skælskør forstander Christine Conradsen

Tilstede ved overrækkelsen var Deres Excellenser Grev Ingolf og Grevinde Sussie af Rosenborg. Her er det Julemærkehjemmets forstander, Christine Conradsen, som byder dem velkomne.


Julemærkemarchen 2021 var en stor succes. Siden 2019 har det pga. corona ikke været muligt at gennemføre marchen, som vi kender den. Derfor var det da også med ekstra store smil, at hele 11.500 seje deltagere marcherede til fordel for børnene på Julemærkehjem den første søndag i december sidste år.

Og resultat blev, at formanden for Julemærkemarchen Birthe Juul søndag den 13. marts 2022 kunne overrække en flot donation på hele 1,2 mio. kr. til Christine Conradsen, forstander på Julemærkehjemmet Skælskør og Søren Ravn Jensen, direktør for Julemærkefonden.

Donationen er snublende tæt på rekorden fra 2019, hvor hele 16.000 deltagere marcherede for børnene. På trods af at antallet er deltagere er faldet siden da, så er det indsamlede beløb fortsat højt og meget imponerende.


Imponerende indsats

Siden 1977 har folkene bag Julemærkemarchen hvert år arbejdet for at sikre en succesfuld march til fordel for børnene på Julemærkehjem, og årets march var således nr. 45 i rækken.

”Vi er meget taknemmelige for det arbejde, som både de frivillige og marchdeltagerne år efter år lægger for dagen. Jeg bliver så rørt hvert eneste år, når jeg ser, hvor engagerede de er. Uden dem var der ingen Julemærkemarch,” fortæller Søren Ravn Jensen.

Hvert år øremærker Julemærkemarchen en del af det indsamlede beløb til to udvalgte Julemærkehjem, og i år var turen kommet til Julemærkehjemmene Kildemose og Fjordmark, som hver især modtager 25.000 kr. direkte fra marchen.

Tilstede ved overrækkelsen var også Deres Excellenser Grev Ingolf og Grevinde Sussie af Rosenborg. Greveparret har været protektorer for Julemærkemarchen i flere år, og de støtter altid op om marchens aktiviteter og børnene på Julemærkehjemmene.

Vi sender en stor tak til alle, som deltog i dette års march eller gav en donation til børnene. Og en lige så stor tak til både Julemærkemarchens bestyrelse og alle de frivillige, som hvert år sikrer en god afvikling af årets march.

Vi er meget taknemmelige for jeres engagement og selvfølgelig jeres gode vandrestøvler.