Prøv vores nye samtalespil

Få en gratis prøve på spillet, hvor alle vinder. Lær dig selv og din familie bedre at kende.

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerVis din støttee-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnerNyt om erhverve-Støttemærket
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobning
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

SÅDAN GIK DET:
julemærkemarchen 2018

16.000 personer trodsede vejret og deltog i Julemærkemarchen, der blev afholdt for 42. gang. Med distancer på 5 og 10 kilometer, blev der gået flere tusinde kilometer, svarende til mere end to gange rundt om jorden.

Tusind tak til alle jer, der deltog i Julemærkemarchen søndag den 2. december. Vi er meget glade for den store opbakning hvert eneste år, hvor store og små mødes rundt om i hele landet for at gå en tur til fordel for børn på Julemærkehjem.


Julemærkehjemmet Fjordmark

Julestemningen var i top på Fjordmark ved Julemærkemarchen. Der var fyldt i hallen, der blev handlet i boderne og humøret var højt. Børnene fra julemærkehjemmet sang for alle. Mange "gamle" børn kom og gik med og de fik nydt en super søndag sammen - fantastisk med gode venner.


Mads Justesen fra Hobro IK

Julemærkehjemmet Hobro

Julemærkemarchen på Julemærkehjemmet Hobro blev skudt igang af Mads Justesen fra Hobro IK.


Julemærkehjemmet Kildemose

Mange var mødt op til Julemærkemarchen på Julemærkehjemmet Kildemose. Nogle for første gang - men bestemt ikke den sidste. Andre kunne fremvise en flot 'sildesalat' af medaljer. Og alle fik lejlighed til at se den nye flotte skole. Og tidligere Julemærkebørn nød gensynet med de voksne - og hinanden.


Julemærkehjemmet Liljeborg

Næsten 1.000 deltagere mødte op til Julemærkemarchen på Julemærkehjemmet Liljeborg. Julemærkebarnet Melanie overrakte blomster til Erhvervsforum Roskildes direktør Mette Ehlers Mikkelsen efter starttalen.


Alex Høgh Andersen - kendt fra Vikings

Julemærkehjemmet Skælskør

Det var selveste Alex Høgh Andersen, der åbnede Julemærkemarchen på Julemærkehjemmet Skælskør til stor glæde for de mange fremmødte. Alex er tidligere ansat på Julemærkehjemmet og er nu stjerne i den populære HBO-serien 'Vikings' og i TV 2-Julekalenderen 'Tvillingerne og Julemanden', hvor han spiller storebroren William.


ssssss