Få gratis opskrifter

Tilmeld dig vores Ugentlige Opskrifter og få nye opskrifter på mail - hver uge i 10 uger!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnerNyt om erhverve-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

Me & my angel – et smykke designet med hjertet

Smykkedesigneren Mads Ziegler har skabt en ny halskæde, der kan deles mellem to venner og veninder, søskende, forældre og børn. Smykket skal være med til at rejse penge til børnene på Julemærkehjem.

Mads Ziegler har gennem årene designet et utal af smykker med fokus på design, kvalitet og det personlige udtryk. Med en helt ny halskæde vil Mads Ziegler være med til støtte Julemærke-sagen.

Han siger om smykket, der har fået navnet "Me & my angel":

- Jeg havde længe gået med ønsket om at designe en engel og skabe et smykke, som kunne deles og skabe bånd mellem to nærtstående venner eller veninder, søskende eller forældre og børn. Samtidig skulle det også være muligt at bære smykket alene uden nødvendigvis at ”dele” det, for det er jo ikke alle vores engle, som stadig er her i fysisk form, fortæller Mads Ziegler.

100 kr. for hvert smykke til Julemærkefonden

For hvert solgt smykke går 100 kr. ubeskåret til børn og unge på Julemærkehjem. Den idé opstod faktisk ud af smykket, fortæller Mads Ziegler:

- Det var vigtigt for mig, at englen hverken blev for naiv eller for stringent i udtrykket; og det var i den proces, at det to-delte smykke tog form og udviklede sig til engel og dennes silhuet. På den måde blev smykket meget symbolsk for mig, og det stod klart, at jeg ønskede, det skulle sælges til fordel for en hjælpeorganisation. For er det ikke det engle gør - hjælper os mennesker? Får os til at føle nærvær og barmhjertighed. Med det samme tænke jeg på Julemærkehjemmet, som altid har stået mit hjerte nær, og som gør et fantastisk stykke arbejde for samfundets udsatte børn og unge.

Smykket findes i guld og sølv og koster 785 kr.

Læs mere om Me & my angel og køb halskæden her.

Smykkedesigneren Mads Ziegler.