Få julens bedste opskrifter

Få et flot opskriftshæfte med nem og let julemad fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2022JulekortGavemærkerPinsKogebøgerStøttevarere-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuledonationBestil firmajulekortBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

Vær med til Julemærkemarchen i 2022

Søndag den 4. december snører vi traveskoene og går en tur sammen til fordel for børn på Julemærkehjem. Det er 45. gang, Julemærkemarchen bliver afholdt - og vi håber, du vil være med.

Julemærkemarchen - gå sammen for den gode sag

Julemærkemarchen er en hyggelig social tradition, der hvert år samler mange hold. Det er familier, firmaer, gangforeninger og ungdomshold, som har gjort det til en tradition at deltage i Julemærkemarchen, der afholdes hvert år den første søndag i december. Over 16.000 går eller løber en tur for den gode sag.


Julemærkemarchen - en tradition

Julemærkemarchen opstod i 1977, da den daværende Postens Marchforening for allerførste gang arrangerede en march i Århus til fordel for Julemærkefonden. Julemærkemarchen voksede hurtigt og har altid være populær blandt marchforeninger.

Julemærkemarchen er en forening af frivillige ildsjæle, der i over 40 år har arbejdet med det ene formål, at indsamle midler til støtte for Julemærkehjemmene. Det gør de primært ved at arrangere Julemærkemarchen over hele landet den første søndag i december. Derudover arrangerer de en sommer Julemærkemarch på Bakken, i forbindelse med Bakkens ”Jul i Juli”-uge og Julemændenes Verdenskongres.

Julemærkemarchens overskud overrækkes hvert år til Julemærkefonden ved et arrangement på ét af de fem Julemærkehjem.

I 2020 blev Julemærkemarchen afholdt virtuelt - sammen hver for sig. Alligevel blev det til et overraskende overskud på hele 1.161.111 kroner. I 2019 bidrog 16.600 vandrere og løbere til den gode julestemning ved at gennemføre en rute på enten 5 eller 10 kilometer. Det betød i kroner og ører en rekordstor donation til Julemærkefonden på 1.465.000 kroner.


Gå for den gode sag

Konceptet er ganske enkelt: vi samles og går eller løber en tur i fællesskab. Du betaler for at være med og overskuddet går til Julemærkehjemmene. Der er over 70 steder i Danmark, hvor man går Julemærkemarch, og du kan typisk vælge mellem mindst to ruter på enten 5 eller 10 kilometer.

Startsteder:

Start fra Julemærkehjemmene:

Gennem årene er der kommet flere og flere startsteder.
I år er der 70 startsteder. Se oversigt over startsteder og tidspunkter på julemaerkemarchen.dk


Skrab dig til flotte præmier

Julemærkehjemmene hjælper hvert år 1.000 børn til en ny livsstil med sunde vaner og fornyet mod på livet. Det er børn, der mistrives på grund af mobning, ensomhed og lavt selvværd.

Du kan købe Julemærkemarchens skrabelod i vores netbutik - så har du mulighed for at vinde gavekort til sendentanke.dk for mere end 50.000 kr.