Få en gratis kalender

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Med skønne billeder fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2023 Støttevarer Krea / DIY Kogebøger Julekort Pins Gavemærker Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en Juledonation Bliv Julesponsor Bestil firmajulekort Bliv strategisk partner
Mød børneneJuleopskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Gå med til Julemærkemarchen

Søndag den 3. december snører vi traveskoene og går en tur sammen til fordel for børn på Julemærkehjem. Det er 47. gang, Julemærkemarchen bliver afholdt - og vi håber, du vil være med.

Julemærkemarchen - gå sammen for den gode sag

Julemærkemarchen er en hyggelig social tradition, der hvert år samler mange hold. Det er familier, firmaer, gangforeninger og ungdomshold, som har gjort det til en tradition at deltage i Julemærkemarchen, der afholdes hvert år den første søndag i december. Over 16.000 går eller løber en tur for den gode sag.


Gå for den gode sag

Konceptet er ganske enkelt: vi samles og går eller løber en tur i fællesskab. Du betaler for at være med og overskuddet går til Julemærkehjemmene. Gennem årene er der kommet flere og flere startsteder. Der er over 70 steder i Danmark, hvor man går Julemærkemarch, og du kan typisk vælge mellem mindst to ruter på enten 5 eller 10 kilometer.Julemærkemarchen - en tradition

Julemærkemarchen opstod i 1977, da den daværende Postens Marchforening for allerførste gang arrangerede en march i Århus til fordel for Julemærkefonden. Julemærkemarchen voksede hurtigt og i år afvikles den for 47. gang i træk. 

Julemærkemarchen er en forening af frivillige ildsjæle, der i over 40 år har arbejdet med det ene formål, at indsamle midler til støtte for Julemærkehjemmene. Det gør de primært ved at arrangere Julemærkemarchen over hele landet den første søndag i december. Derudover arrangerer de en Sommermarch, som hvert år afvikles i forskellige større danske byer.

Julemærkemarchens overskud overrækkes hvert år til Julemærkefonden ved et arrangement på ét af de fem Julemærkehjem.

I 2022 deltog 12.670 seje mennesker i årets Julemærkemarch og lige før jul kunne en stolt formand for Julemærkemarchen. Birthe Juul, overrække en imponerende donation på hele 1.357.900 kr. til Julemærkefondens direktør, Søren Ravn Jensen.

Skrab dig til flotte præmier

Julemærkehjemmene hjælper hvert år 1.000 børn til en ny livsstil med sunde vaner og fornyet mod på livet. Det er børn, der mistrives på grund af mobning, ensomhed og lavt selvværd.

Du kan købe Julemærkemarchens skrabelod i vores webshop - så har du mulighed for at vinde gavekort til sendentanke.dk for mere end 50.000 kr.

Skrabelod fra Julemærkemarchen
Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2023 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®

HUSK at købe TV2's julekalender ”Valdes Jul, Skovens Vogter” - bestil nu