Få en gratis kalender

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Med skønne billeder fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2023 Støttevarer Krea / DIY Kogebøger Julekort Pins Gavemærker Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en Juledonation Bliv Julesponsor Bestil firmajulekort Bliv strategisk partner
Mød børneneJuleopskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

”Valdes jul” støtter Julemærkehjemmene

Køb lågekalender til TV 2s familiejulekalender 2023; 'Valdes Jul'. Overskuddet går til at hjælpe børnene på Julemærkehjemmene.

TV2s julekalender 2023 - Valdes Jul

Igen i år går overskuddet fra salget af TV 2s julekalender til at hjælpe børn på Julemærkehjemmene. Udover at kunne følge med i dagens afsnit af "Valdes Jul, får du på bagsiden af kalenderen tips til, hvordan du skaber julestemning for dine venner og familie.


Et juleeventyr for hele familien

'Valdes Jul', handler om drengen Valde, der møder ulvepigen Tala. Hun mener, at han er udvalgt som Skovens Vogter og derfor kan genskabe Pagten mellem skovens magiske væsener og menneskene.Det bliver et juleeventyr fyldt med natur, nisser, kærlighed og nye venskaber. Julekalenderen får selvfølgelig premiere 1. december og kan ses på TV2 og TV2 Play.

Valde og Tala spilles af børneskuespillerne Sander Løkke Borg og Flora Augusta. Selma Kjær spiller Valdes lillesøster Rita, mens Anker, der er Valdes bedste ven og klassekammerat, spilles af Julius Stage Melchiorsen. Valdes mor, Malou, spilles af Julie Agnete Vang, Valdes far, Morten, er Henrik Vestergaard, og morfar Jens spilles af Ulver Skuli Abildgaard.
Desuden medvirker Tammi Øst, Morten Brovn, Anders Mossling, Donald Andersen, Oliver Tikotzki og Isabella Møller Hansen.

Julekalenderen er skrevet af Jesper Fink og Thomas Porsager. Den instrueres af Morten BH og er produceret af Cosmo Film, som også stod bag Tinka-julekalenderne.

FÅ Mathilde i Julehumør

Som noget nyt rummer julekalenderen ikke kun de 24 låger, som knytter sig til dagens afsnit af 'Valdes Jul'. På bagsiden af kalenderen er der også en sjov aktivitet, hvor man hver dag kan hjælpe pigen Mathilde med at komme i julestemning. 

På indersiden af dagens låge er der et billede eller en sætning, som man kan lime fast på bagsiden af kalenderen. Billedet eller sætningen giver inspiration til, hvordan man kan skabe god julestemning. I takt med at man placerer alle 24 låger, kan man se hvor meget glæde og julehumør, man har givet Mathilde – og forhåbentlig også sig selv, sin familie og venner.

På Julemærkehjemmene er samtalen også en vigtig del af hverdagen. Her bliver børnenes selvværdsfølelse styrket og ved at lytte til hinandens holdninger og tanker, bliver nye venskaber opbygget.

Du kan købe kalenderen i Julemærkehjemmenes webshop eller se forhandler-liste længere nede. 

Når du pakker kalenderen ud, kan du folde og indsætte fødder på den, så den kan stå af sig selv på bordet. Dermed kan du både følge udviklingen på forsiden og bagsiden.


Støtte til børn siden 1990

Lige siden TV 2s første julekalender udkom i 1990, er overskuddet fra salget af årets julekalender gået til Julemærkehjemmene. Det har i over 30 år samlet mange millioner ind og dermed været med til at hjælpe tusinder af børn i Danmark ud af mistrivsel.

For Julemærkehjemmene er det helt afgørende at få støtte. Et ophold på et Julemærkehjem er nemlig gratis for børnene og deres familier.

Du kan købe julekalenderen i disse butikker

Julekalenderen koster 49 kr. Overskuddet går til børn på Julemærkehjemmene.

Vi hjælper børn hele året

På Julemærkehjemmene hjælper vi børn, der mistrives. Børn, der bliver mobbet, er ensomme eller ikke tror, de er gode nok.

Knap 1.000 børn får hvert år hjælp på et Julemærkehjem. For mange af dem bliver opholdet hos os starten på en ny og lysere hverdag med bedre fysisk, mental og social styrke.

Et ophold på Julemærkehjem varer i 10 uger og er et tilbud til børn i alderen 7-14 år. Børnene bor og går i skole hos os i løbet af opholdet og er hjemme hos deres familier i weekenderne.

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2023 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®

HUSK at købe TV2's julekalender ”Valdes Jul, Skovens Vogter” - bestil nu