Få julens bedste opskrifter

Få et flot opskriftshæfte med nem og let julemad fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2022JulekortGavemærkerPinsKogebøgerStøttevarere-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuledonationBestil firmajulekortBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

”Tinka og Sjælens spejl” støtter Julemærkehjemmene

Køb lågekalender til TV 2s familiejulekalender 2022; 'Tinka og Sjælens Spejl'. Overskuddet går til at hjælpe børnene på Julemærkehjemmene.

TV2s julekalender 2022 - Tinka og Sjælens spejl

Igen i år går overskuddet fra salget af TV 2s julekalender til at hjælpe børn på Julemærkehjemmene. Som noget helt nyt kan julekalenderen holde meget længere end til den 24. december, for hvis du gemmer lågerne, kan du samle dit helt eget Small Talk samtale-spil.


Sjove spørgsmål til hele familien

Det er Small Talk - Big Questions og Julemærkehjemmene, der har lavet spændende og sjove spørgsmål til et samtalespil, som kan spilles med familie og venner. Hver dag vil der være et nyt spørgsmål på indersiden af lågen.

Spørgsmålene kan bruges til at give en god snak ved morgenbordet, i klassen eller ved aftensmaden. Når sidste låge er åbnet, kan bagsiden af julekalenderen foldes til en æske, som du kan gemme alle spørgsmålene i.

På Julemærkehjemmene er samtalen også en vigtig del af hverdagen. Her bliver børnenes selvværdsfølelse styrket og ved at lytte til hinandens holdninger og tanker, bliver nye venskaber opbygget.

Du kan købe kalenderen i Julemærkehjemmenes webshop eller se forhandler-liste længere nede

Vi hjælper børn hele året

På Julemærkehjemmene hjælper vi børn, der mistrives. Børn, der bliver mobbet, er ensomme eller ikke tror, de er gode nok.

Knap 1.000 børn får hvert år hjælp på et Julemærkehjem. For mange af dem bliver opholdet hos os starten på en ny og lysere hverdag med bedre fysisk, mental og social styrke.

Et ophold på Julemærkehjem varer i 10 uger og er et tilbud til børn i alderen 7-14 år. Børnene bor og går i skole hos os i løbet af opholdet og er hjemme hos deres familier i weekenderne.

Støtte til børn siden 1990

Lige siden TV 2s første julekalender udkom i 1990, er overskuddet fra salget af årets julekalender gået til Julemærkehjemmene. Det har i over 30 år samlet mange millioner ind og dermed været med til at hjælpe tusinder af børn i Danmark ud af mistrivsel.

For Julemærkehjemmene er det helt afgørende at få støtte. Et ophold på et Julemærkehjem er nemlig gratis for børnene og deres familier.


Gamle kendinge vender tilbage

I 'Tinka og Sjælens Spejl' møder vi igen Josephine Chavarria Højbjerg som Tinka og Albert Rosin Harson som Lasse. Desuden er der gensyn med Hadi Ka-koush, Ellen Hillingsø, Christian Tafdrup, Neel Rønholt, Rosita Gjurup, Martin Bo Lindsten, Birthe Neumann, Esben Dalgaard, Jakob Femerling og Viilbjørk Malling Agger. Nye navne på rollelisten tæller blandt andre Henrik Koefoed og Anna Haarup Much.

Hovedforfatterne til 'Tinka og sjælens spejl' er Morten Dragsted og Emil Millang, og julekalenderen er instrueret af Christian Grønvall. Julekalenderen er ligesom de to første, 'Tinkas juleeventyr' og 'Tinka og Kongespillet' produceret for TV 2 af Cosmo Film med støtte fra FilmFyn og ved producer Sille Sterll.