Smuldr smørret i melet. Rør de øvrige ingredienser i.
Rul dejen til 1 cm. tykke pølser. Læg pølserne på plastfilm på et skærebræt og dæk dem med plastfilm.
Stil brættet i køleskabet i ca. 30 min.
Fjern filmen og skær dejpølserne i 1/2 cm. tykke skiver.
Rul dem evt. til kugler. Sæt skiverne/kuglerne på en bageplade med bagepapir.
Bag pebernødderne i ca.8-10 min. Ved 200 grader på næst-øverste ribbe til de er gyldne.
Tip! I stedet for hvedemel kan du bruge rugmel.
Server risalamanden med kirsebærsovs eller anden frugtsovs. Kom eventuelt en hel mandel i.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb vores kogebøger.Sund kost på Julemærkehjemmene
Se vores kostpolitikBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter.