Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerJulekortGavemærkerPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Støttemærket
Se alle nyhederSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdInformation omSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

RØD SPIDSKÅL  MED TØRREDE ABRIKOSER, VALNØDDER OG BLÅ BIRKES  FRA  Julemærkehjemmet LILJEBORG

Opskriften er til 4 personer.

Det skal du bruge:

  • 1 rød spidskål
  • 1½ dl valnødder
  • 2-3 spsk birkes, blå
  • 16-20 tørrede abrikoser
  • 1 lille bundt bredbladet persille

Dressing:

  • 6 spsk olie
  • 1 tsk ahornsirup
  • 2-3 spsk balsamico
  • ½ tsk salt
  • 1 knivspids peber

Sådan gør du:

Snit spidskålen meget fint.

Rist valnøddekerner og birkes på en tør pande. Køl dem af.

Klip eller skær abrikoserne i strimler.

Bland abrikoserne med spidskål og finthakket persille.

Bland også de afkølede nødder og birkes i.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i spidskålen.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.
Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK