Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

RØD SPIDSKÅL  MED TØRREDE ABRIKOSER, VALNØDDER OG BLÅ BIRKES  FRA  Julemærkehjemmet LILJEBORG

Opskriften er til 4 personer.

Rød kålsalat med abrikos, birkes og valnød

Det skal du bruge:

  • 1 rød spidskål
  • 1½ dl valnødder
  • 2-3 spsk birkes, blå
  • 16-20 tørrede abrikoser
  • 1 lille bundt bredbladet persille

Dressing:

  • 6 spsk olie
  • 1 tsk ahornsirup
  • 2-3 spsk balsamico
  • ½ tsk salt
  • 1 knivspids peber

Sådan gør du:

Snit spidskålen meget fint.

Rist valnøddekerner og birkes på en tør pande. Køl dem af.

Klip eller skær abrikoserne i strimler.

Bland abrikoserne med spidskål og finthakket persille.

Bland også de afkølede nødder og birkes i.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i spidskålen.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.
Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®