Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerSærarkNytrykPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

RØD SPIDSKÅL  MED TØRREDE ABRIKOSER, VALNØDDER OG BLÅ BIRKES  FRA  Julemærkehjemmet LILJEBORG

Opskriften er til 4 personer.

Det skal du bruge:

  • 1 rød spidskål
  • 1½ dl valnødder
  • 2-3 spsk birkes, blå
  • 16-20 tørrede abrikoser
  • 1 lille bundt bredbladet persille

Dressing:

  • 6 spsk olie
  • 1 tsk ahornsirup
  • 2-3 spsk balsamico
  • ½ tsk salt
  • 1 knivspids peber

Sådan gør du:

Snit spidskålen meget fint.

Rist valnøddekerner og birkes på en tør pande. Køl dem af.

Klip eller skær abrikoserne i strimler.

Bland abrikoserne med spidskål og finthakket persille.

Bland også de afkølede nødder og birkes i.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i spidskålen.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.