Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og anden information om hjælparbejdet - direkte i din indbakke!

Giv et bidrag
Støt børnene
Støt som virksomhed
Ansøg om ophold
top
Print side E-mail side 

Video: De fik hjælp

Vi har produceret en række kampagnefilm, der sætter fokus på de mange børn, der kommer til os for at få hjælp. Se filmene, og bliv klogere på nogle af de udfordringer, som disse fem børn konkret har haft - og hvordan et ophold på Julemærkehjem har hjulpet dem til et bedre liv.


Philip

Se videoen og hør Philip fortælle hans historie om mobning og overvægt, og hvordan et ophold på Julemærkehjem har hjulpet ham videre.


Maria

Se videoen, hvor Maria fortæller om at blive holdt uden for og mobbet - og hvordan hun blandt andet prøvede at holde det hemmeligt, for at hendes mor ikke skulle blive ked af det.


Martin

Martin blev mobbet pga. hans vægt, og fordi nogle andre børn synes han var dårlig til sport. Han fortæller i videoen om dagligdagen på et Julemærkehjem, hans resultater - og hvordan han vil fortsætte vejen til et bedre og sundere liv derhjemme.


Josephine

Josephine viser i denne video rundt på Julemærkehjemmet Hobro, hvor hun har været på ophold. Du vil måske genkende Josephine, for hun var ansigtet på julekampagnen 2014, og hun optrådte derfor på salgsdisplays og annoncer rundt om i landet.


Heidi

Se videoen om Heidi, og hør om hendes oplevelser med at blive holdt udenfor, og om hvordan hun har fået hjælp på et Julemærkehjem.
Støt sagen