Få julens opskrifter for KUN 20 kr.

Køb vores opskriftshæfte med lettere og lækker julemad fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2021JulekortGavemærkerPinsKogebøgerStøttevarere-Julemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuleDonationKøb FirmajulekortBliv VirksomhedsVenBliv ErhvervsPartnerFå inspiratione-Julemærket
Mød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobningInformationsmøder
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

Støt som virksomhed - Nyt om erhverv

Flot donation fra BDO’s medarbejdere

Medarbejderne i rådgivnings- og revisionsfirmaet BDO afgør via en afstemning, hvad virksomhedens årlige Indlevelsesdonation skal gå til. I år får Julemærkehjemmene glæde af en flot samlet donation på 153.500 kr.

BDO evision overrækker check med donation

Administrerende direktør hos BDO, Stig Holst Hartwig yderst til højre, overrækker den flotte donation til direktør, Søren Ravn Jensen fra Julemærkefonden.

Medarbejderne samler ind til velgørende formål – og i år er pengene gået til børnene på landets fem Julemærkehjem. Via indsamlingssitet Betternow har medarbejderne hos BDO samlet 53.500 kr. ind til Julemærkehjemmene – og firmaet har som ny ErhvervsPartner for Julemærkefonden lagt 100.000 kr. oveni. Administrerende direktør, Stig Holst Hartwig, havde fornøjelsen af at overrække BDO’s samlede donation på Julemærkehjemmet i Hobro: 

At medarbejdernes valg i forhold til årets Indlevelsesdonation faldt på Julemærkefonden, stemmer rigtig godt overens med, at vi i BDO har et mantra, som vi handler efter. Det hedder ‘Indlevelse skaber udvikling’. Vi ved, at det arbejde, som Julemærkefonden udfører for at hjælpe børn med trivselsproblemer, er særdeles værdifuldt. Det vil vi gerne støtte op om.

Stig Holst Hartwig, administrerende direktør

Hjælp, der varer ved

Julemærkehjemmene modtager kun 4,5 % i offentlig støtte, og med flere hundrede børn på venteliste bliver donationen fra Rådgivnings- og revisionsvirksomheden modtaget med stor taknemmelighed: 

Vi er dybt taknemmelige for BDO’s Indlevelsesdonation. Det er efterhånden meget få danskere, der sender traditionel brevpost, og derfor er salget af Julemærker stærkt faldende. Julemærkefonden har brug for andre former for indtægter, så der er tilstrækkeligt med midler til, at vi årligt kan hjælpe 1.000 børn gennem et ophold på et af de fem julemærkehjem i Danmark.

Søren Ravn Jensen, direktør for Julemærkefonden

I løbet af julen 2017 blev der solgt Julemærker for 11,8 millioner kroner. Det er en halvering af Julemærkesalget på bare 15 år. Et 10-ugers ophold på Julemærkehjem koster 67.000 kr. pr. barn. Opholdet er gratis for barnet og familien, og bliver derfor udelukkende finansieret ud fra indsamlede midler: 

Vi skal hele tiden tænke nyt for at sikre hjælpen til børnene. Heldigvis er der både private, fonde og virksomheder, der betænker os. 22.000 faste støtter og en brede vifte af indsatser i form af events, indsamlinger og andre aktiviteter, der har godgørenhed som formål, sørger for, at vi kan få Julemærkehjemmene til at løbe rundt.

Søren Ravn Jensen, direktør for Julemærkefonden

Støt som virksomhed

Din virksomhed og dine medarbejdere kan tage ansvar og hjælpe børn, der mistrives.

Sådan kan I hjælpe
ssssss