Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnerNyt om erhverve-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

NOVO NORDISK STØTTER JULEMÆRKEBØRNENE

Julemærkefonden har netop indgået en ny samarbejdsaftale med den globale lægemiddelvirksomhed Novo Nordisk. Via indsamlinger og aktiviteter samler virksomhedens medarbejdere ind til Julemærkebørnene.


Novo Nordisk har i mere end 90 år stået for innovation og lederskab inden for diabetesbehandling, og i dag bekæmper virksomheden også kroniske tilstande som blødersygdomme, vækstforstyrrelser og overvægt. 

Som ErhvervsPartner støtter Novo Nordisk børn på Julemærkehjem, der kæmper med overvægt, mobning og ensomhed. En sund, aktiv og god barndom er med til at forebygge udviklingen af livsstilssygdomme senere i livet, heriblandt diabetes.

Novo Nordisk er en kæmpe koncern. At så stor en virksomhed sætter fokus på børn på Julemærkehjem er simpelthen fantastisk. Det er vi meget taknemmelige for.

Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden

Medarbejderne samler ind

Gennem en årrække har Novo Nordisk støttet godgørende formål gennem medarbejderprogrammet, TakeAction, hvor virksomhedens danske ansatte samler penge ind på frivillige basis.  Medarbejderne stabler indsamlinger, events og aktiviteter på benene, og nu har Novo Nordisk besluttet, at alle indsamlede midler skal doneres til ét fælles formål – nemlig Julemærkesagen. 

Jeg oplever, at Novo Nordisk er engageret i Julemærkesagen helt fra koncernens øverste top. Over en bred kam har medarbejderne taget sagen til sig, og det er vi bare så stolte af. Vi håber på et rigtig godt samarbejde i årene fremover.

Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden

Novo Nordisk, som har hovedsæde i Danmark, beskæftiger på verdensplan omkring 42.100 medarbejdere i 79 lande og markedsfører sine produkter i flere end 170 lande.


Støt som virksomhed

Din virksomhed og dine medarbejdere kan tage ansvar og hjælpe børn med særlige udfordringer.