Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerJulekortGavemærkerPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdInformation omSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

velgørenhedsløbet 2018

Kør den sidste etape af PostNord Danmark Rundt som motionist og støt Julemærkehjemmene.
- Uanset hvor hurtigt de professionelle kører, kommer du først over målstregen!

Julemærkefonden var også i 2018 navnesponsor for Fighterkonkurrencen under PostNord Danmark Rundt. Figthertrøjen gives til den rytter, der kæmper mest på dagens etape, opgjort efter konkrete UCI regler. PostNord har valgt at donere trøjen til Julemærkefonden for at synliggøre den kampånd, som børnene på Julemærkehjemmene kæmper med. PostNord har støttet Julemærkefonden siden 1904.


Løbet starter på Torvet i Faxe klokken 09.00.
I Faxe serveres kaffe og et rundstykke til alle deltagerne, og der vil være adgang til toiletter og mulighed for at fylde drikkedunke med vand. Vi vil blive sendt af sted med en hilsen fra både borgmester og Julemærkefondens direktør.

Tre børn fra Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde træner hele foråret og kører med hele turen til Frederiksberg Allé og målstregen, hvor der forventes at være tusindvis af tilskuere.

10 dygtige MC racemarchalls sørger for sikkerheden på turen, hvor der køres med ca. 26-28 km/t. To servicebiler med hjul og slanger hjælper til ved punkteringer.

Turen er på 105 km. I området omkring Køge er der efter ca. 50 km et depotstop, som Den Velgørende Forening ”Tour de TAXA” velvilligt står for. 

Vi forventer at køre over målstregen på Frederiksberg Allé kl. ca. 13.30, og herefter kan du i et særligt afspærret område ved målstregen følge de professionelles afslutning af årets PostNord Danmark Rundt 2018.


Julemærkefonden står bag Velgørenhedsløbet og dit deltagergebyr går ubeskåret til Julemærkehjemmene.
I samarbejde med Danmarks Cykle Union og PostNord har vi for femte gang gjort det muligt for glade cykelmotionister at få en helt unik oplevelse - Nemlig chancen for at køre på sidste etape af de professionelles PostNord Danmark Rundt 2018 fra Faxe til Frederiksberg Allé.

I over 100 år har Julemærkehjemmene hjulpet udsatte børn i Danmark. I starten var udfordringen tuberkulose. I dag er der fokus på børn, der hver dag lever med mobning, ensomhed, lavt selvværd – og for manges vedkommende overvægt. På Julemærkehjemmene får børn hjælp til at vende mistrivsel til en glad barndom med venner, fornyet selvværd og en sund livsstil.


Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK