Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerSærarkNytrykPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

velgørenhedsløbet 2019

Kør den sidste etape af PostNord Danmark Rundt som motionist og støt Julemærkehjemmene.
Søndag d. 25. august har du chancen for at køre på samme rute som de professionelle ryttere på sidste etape af PostNord Danmark Rundt og samtidig støtte udsatte børn i Danmark.

Julemærkebørnene kører først i mål på Frederiksberg Allé i PostNord Danmark Rundt

Det samlede felt med de tre cykelbørn kører over målstregen på Frederiksberg Allé i Velgørenhedsløbet 2018. Vil du deltage i 2019?

TILMELD DIG NU


Løbet starter på Stændertorvet i Roskilde klokken 09:00.
Der er mulighed for at tilkøbe transport fra Frederiksberg, hvis man ønsker det. I Roskilde serveres kaffe og et rundstykke til alle deltagerne, og der vil være adgang til toiletter og mulighed for at fylde drikkedunke med vand. Alle deltagere sendes godt afsted med en hilsen fra både Roskildes borgmester og Julemærkefondens direktør.

Fire børn fra Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde træner hele foråret og kører med på turen til målstregen på Frederiksberg Allé, hvor  tusindvis af tilskuere står klar til at klappe feltet i mål.

10 dygtige MC racemarchalls sørger for sikkerheden på turen, som  køres med ca. 26-28 km/t. To servicebiler følger med og hjælper med hjul og slanger  ved punkteringer.

Omkring midtvejs i løbet er  der et depotstop, som den velgørende forening 'Tour de TAXA'    velvilligt står for.

Vi  kører over målstregen på Frederiksberg Allé kl. ca. 13.30. Herefter er du inviteret  til at følge de professionelles afslutning på årets PostNord Danmark Rundt 2019 i et særligt afspærret område ved målstregen.


Praktiske oplysninger:

Deltagerprisen er 545 kr. og hele beløbet går til Julemærkehjemmenes hjælpearbejde til gavn for udsatte børn, der kæmper for et liv uden ensomhed, overvægt og mistrivsel.

Når du tilmelder dig, skal du angive, om du ønsker at benytte cykel- og bustransport fra Frederiksberg til Roskilde. Det koster 100 kr. ekstra.

Du kan også købe den lækre Parentini cykeltrøje, 'fightertrøjen', til 250 kr. Husk at oplyse din størrelse. Bemærk at trøjerne er små i størrelserne (italienske). Bestil derfor trøjen i en størrelse større, end du ellers bruger.

Bemærk at deltagerantallet er begrænset til 500 af hensyn til deltagernes sikkerhed og løbets afvikling i trafikken.

Løbsdato: 25. august 2019

Deltagerpris: 545 kr.

Start: Kl. 9.00 fra Stændertorvet, 4000 Roskilde

Distance: Ca. 108 km.

Mål: Falkoner allé, Frederiksberg (ca. kl. 13.30)

Bus og cykeltransport: Mødested ved P-pladsen ved ZOO på Frederiksberg kl. 6.00. Afgang præcist kl. 6.30.
Pris: 100 kr.

Figthertrøjen: Pris: 250 kr. Angiv din størrelse ved bestilling: XXS-XXL (det anbefales at angive en størrelse større end normalt). Trøjen udleveres ved start i Roskilde eller i Velgørenhedsløbets særlige område efter løbet.

Har du spørgsmål til løbet kontakt Tom Lund, Sportsmangement, på telefon 29 48 48 48.
 


glade cykelmotionister kører i mål i Danmarks største cykeløb
Glade cykelbørn får overrakt blomster

Julemærkefonden står bag Velgørenhedsløbet og dit deltagergebyr går ubeskåret til Julemærkehjemmene.

Det er samarbejdet mellem Danmarks Cykle Union og PostNord, der for sjette gang gør det muligt for glade cykelmotionister at få en helt unik oplevelse - nemlig chancen for at køre på sidste etape af de professionelles PostNord Danmark Rundt 2019 fra Roskilde til Frederiksberg Allé.

Ruten er på ca. 108 km og kan ses på postnorddanmarkrundt.dk.

Som deltager i Velgørenhedsløbet er du med til at gøre en forskel for udsatte børn i Danmark.

I over 100 år har Julemærkehjemmene hjulpet udsatte børn i Danmark. I starten var udfordringen tuberkulose. I dag er der fokus på børn, der hver dag lever med mobning, ensomhed, lavt selvværd – og for manges vedkommende overvægt.

Der er fem Julemærkehjem, og hvert år får knap 1.000 børn i alderen 7-14 år et ophold og hjælp til at vende mistrivsel til en glad barndom med venner, fornyet selvværd og en sund livsstil.

Et barns ophold koster 74.950 kr., og det er gratis for barnets forældre og hjemkommune. Med et drastisk fald i Julemærkesalget, er det fortsatte hjælpearbejde helt afhængigt af donationer og støtte fra privatpersoner, virksomheder og fonde.


Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK