Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

SærarkJulemærkerJulekortPinsNytrykKogebøgerGiv et gavebevisAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
JuleDonationFirmajulekortFrankeringBliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartner
Se alle nyhederSe videoerSe eventsFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdInformation omSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

lækker lakseroulade fra julemærkehjemmene

Det skal du bruge  til bunden:

  •  2 æggeblommer
  • 2 æggehvider
  • 125 g frossen helbladet spinat (optøs)
  • ¾ dl madfløde, 9,5 %
  • Salt og peber

Det skal du bruge til fyld:

  • 100 g pikantost light
  • Saften fra ¼ citron
  • ¼ rød peber i tern
  • ½ rødløg i tern
  • 150 g røget laks i tern

Sådan gør du:

Æggeblommer og fløde røres sammen. Den optøede spinat presses fri for væde og røres sammen med æggemassen og krydres med salt og peber. Æggehviderne piskes stive og vendes i blandingen, som fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir. Bunden bages ved 200 grader i 10-12 minutter og lægges herefter til afkøling.

Nu røres ingredienser til fyldet sammen og fordeles på den bagte bund, som rulles sammen som en roulade.

Ved servering skæres rouladen i skiver, anrettes på salatbund og pyntes evt. med lime, cherrytomater og dild. Server flute til rouladen og en dressing af skyr 0,2% rørt med dild, salt, peber og lidt honning og sennep. 


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Læs mere om vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.
Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK