Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerSærarkNytrykPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

julemærkehjemmenes udflugt til lego-house

Mandag den 8. januar var en helt særlig dag for børnene på Julemærkehjemmene. Alle børnene var inviteret på udflugt til LEGO-house.  

Vi ankom i kortege til LEGO-House, hvor vi fik en rigtig fin modtagelse af Jesper fra Danske Indkøbsrejser ApS, som var hovedsponsor sammen med LEGO for turen. 

 

  

Søde folk stod klar med informationer og armbånd. Herefter blev vi guidet rundt og blev klogere på det nye LEGO-House og historien bag LEGO af nogle meget indlevende guider fra LEGO. 


 

 

 

Vi har grinet, hygget og bygget med LEGO, og der blev bygget alt fra giraffer og fisk til blomster. Vi kiggede på alverdens flotte udstillinger - så imponerende. Blandt andet var børnene meget imponerede af det 4 etagers høje grønne træ - bygget af 1,6 mil. lego klodser, med en byggetid på 12 år!

 


 

 

 

Til frokost fik vi en rigtig fin forplejning i form af sunde sandwiches. Ud på eftermiddagen var det tid til at finde tilbage i busserne, der kørte os hjem til Julemærkehjemmene efter en fantastisk dag i LEGO-house i Billund - mætte af indtryk og glade af gode oplevelser.


Tusind tak fra børn og voksne på Julemærkehjemmene til Foreningen “Old Friends” i Korsør, Danske Indkøbsrejser ApS og LEGO-house for en fantastisk oplevelse og en uforglemmelig tur.

Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK