Vind flotte gaver

Vil du deltage i vores store Julelodtrækning om flotte gaver for over 130.000 kr.?

Nej takJa tak

Julemærket 2019JulemærkerJulekortGavemærkerPinsKogebøgerAndre varere-Julemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
JuledonationBliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Julemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

fra byggegrund til JULEMÆRKEHJEMMET lILJEBORG

DK4 har fulgt opførelsen af Julemærkehjemmet Liljeborg fra de første planer til det færdige Julemærkehjem, der åbnede fredag den 12. januar 2018.  Liljeborg-særark 2018

I anledningen af åbningen af Julemærkehjemmet LIljeborg udgiver vi et særark i en unummereret udgave og i en nummereret udgave i begrænset oplag på 1.000 stk.

Åbningen af Liljeborg

H.K.H. Kronprinsen og Winnie Liljeborg klippede snoren og åbnede dermed officielt Julemærkehjemmet LIljeborg fredag den 12. januar 2018.

Se billeder fra åbningen

Med åbningen af Julemærkehjemmet i Roskilde øger Julemærkehjemmene deres kapacitet med 32 procent, så knap 1000 børn hvert år kan få hjælp på et af de nu fem Julemærkehjem i Danmark. Det betyder, at ventetiderne til Julemærkehjemmene er faldet.

- Vi har længe mødt udsatte børn og deres familier med en alt for lang ventetid, men det har åbningen af Liljeborg hjulpet på, fortæller Direktør for Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen.

- Det har altid berørt mig, at vi har måttet møde børn, hvor hverdagen er lig med nederlag, mobning og social isolation, med en ventetid på op til et år. Men det er vilkårene, når man lever af indsamlede midler.

Med den øgede kapacitet falder ventetiden, og især på Sjælland kan vi tilbyde hurtigt hjælp til børn, der har brug for det, fortsætter Søren Ravn Jensen.