Få julens opskrifter for KUN 20 kr.

Køb vores opskriftshæfte med lettere og lækker julemad fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2021JulekortGavemærkerPinsKogebøgerStøttevarere-Julemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuleDonationKøb FirmajulekortBliv VirksomhedsVenBliv ErhvervsPartnerFå inspiratione-Julemærket
Mød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobningInformationsmøder
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

ERHVERVSPARTNERSKABER OG STRATEGISK CSR

Skræddersyet til glæde for børnene og jeres virksomhed.


Jeres virksomhed kan gøre en forskel

Med et erhvervspartnerskab kan I være med til at gøre en stor forskel for udsatte børn i Danmark.

Det er partnerskaber, der er baseret på en fælles interesse i at gøre en forskel for børn, der har det svært, og samtidig skabe værdi for begge parter.
Partnerskaberne bygger på gensidig tillid og omfatter forskellige samarbejdselementer - donationer, tjenesteydelser og produkter.

Med et Erhvervspartnerskab skræddersyr vi sammen partnerskabet med de ønsker, behov og kompetencer, jeres virksomhed har.

Som ErhvervsPartner er i med til at gøre en stor forskel for udsatte børn i Danmark - og vi ønsker at samarbejdet passer til jeres virksomhedens profil og CSR-strategi.

 Når jeres virksomhed vælger at indgå et partnerskab med Julemærkefonden og Julemærkehjemmene er det med til at både styrke jeres image og skabe stolthed hos jeres medarbejdere.

Nedenfor kan du se eksempler på nogle af de erhvervspartnerskaber vi har i dag.

Bliv erhvervspartner og støt børn på Julemærkehjem

Bliv erhvervspartner

Har I allerede en idé til, hvad I ønsker at samarbejde med Julemærkefonden/Julemærkehjemmene om, eller ønsker I blot at tage en uforpligtende snak med os, så kontakt:


Katrine Svarre Müller

Strategiske Partnerskaber og CSR
26 81 90 81
katrine.svarre@julemaerket.dk


Marianne Quistgaard

Marianne Quistgaard

Projektleder, Strategiske partnerskaber
51 53 24 61
marianne.quistgaard@julemaerket.dk

VORES ERHVERVSPARTNERE

Partnerskaberne omfatter forskellige samarbejdselementer - donationer, tjenesteydelser og produkter. Det er partnerskaber, der er baseret på gensidig tillid og fælles interesse i at gøre en forskel for børn, der har det svært, og samtidig skabe værdi for begge parter.


Novo Nordisk støtter børn på Julemærkehjem

NOVO NORDISK

Novo Nordisk har valgt at støtte Julemærkefonden, da vi gerne vil støtte, at børn der kæmper med overvægt, mobning og ensomhed får hjælp til at komme tilbage på sporet til en sund, aktiv og god barndom.

Læs mere

En sund livsstil som barn er med til at forebygge udviklingen af livsstilssygdomme, heriblandt diabetes, senere i livet.

Gennem vores medarbejderprogram for frivillige godgørende aktiviteter, TakeAction, støtter Novo Nordisk og vores medarbejdere de danske julemærkehjem gennem indsamlinger samt frivillige aktiviteter.

Novo Nordisk er en global lægemiddelvirksomhed, som igennem mere end 90 år har stået for innovation og lederskab inden for diabetesbehandling. Dette langvarige engagement har givet os de erfaringer og kompetencer, som i dag gør det muligt også at hjælpe med at bekæmpe andre alvorlige kroniske tilstande: hæmofili, vækstforstyrrelser og overvægt.

Novo Nordisk, som har hovedsæde i Danmark, beskæftiger omkring 42.100 medarbejdere i 79 lande og markedsfører sine produkter i flere end 170 lande.

Besøg novonordisk.dk.

Postnord Danmark støtter børn på Julemærkehjem

POSTNORD DANMARK

PostNord Danmark har været Julemærkefondens hovedsamarbejdspartner, siden det første Julemærke udkom i 1904 på initiativ af postmester Einar Holbøll.

Læs mere

PostNord Danmark har igennem alle årene været den vigtigste salgskanal for Julemærket og sådan er det fortsat – Julemærket sælges på alle posthuse og i alle postbutikker samt i PostNord Danmarks netbutik.

Det tætte samarbejde omfatter i dag også markedsføring og eksponering af Julemærket og Julemærkehjemmene i forskellige PostNord Danmark medier samt i kampagner.

Samarbejdet har stor værdi for både Post Danmark og Julemærkefonden.

Besøg postnord.com.

TV2 støtter børn på Julemærkehjem

TV2

TV2 er en af Julemærkefondens væsentligste samarbejdspartnere. Preben Vridstoft, der er redaktør på TV 2, har selv været på Julemærkehjem som barn og er ophavsmand til ideen om at støtte Julemærkehjemmene med overskuddet fra lågekalenderen.

Læs mere

"Overskuddet fra salget af TV 2s lågekalender går hvert år til de danske Julemærkehjem. Sådan har det været siden 1991, hvor Trolderiks Julekalender så dagens lys på tv-skærmen og for første gang i en pap-udgave. Lågekalenderen er en vigtig del af TV 2s markering af julen og har gennem årene genereret et overskud på mange millioner kroner, hvilket gør TV 2 og Julemærkefonden til væsentlige samarbejdspartnere i den gode sags tjeneste.”

I den støtte ligger også en massiv eksponering af Julemærkehjemmene og hjælpearbejdet i TV-reklamer, på TV2's særlige julehjemmeside samt på bagsiden af lågekalenderen.

Besøg TV2.dk.

Ingo støtter børn på Julemærkehjem

INGO

INGO har siden 2019 valgt at støtte Julemærkefonden i deres stræben efter at hjælpe børn, som er udsat for mobning, ensomhed eller på anden måde ikke har det godt.

Læs mere

Alle skal være ”lige”. Og ordet ”lige” har netop været fællesnævneren i Julemærkefonden og INGO’s partnerskab. Hos INGO arbejder vi også med at alle skal behandles ”lige”, uanset hvor meget de tanker eller hvilke betalingsmiddel de anvender, så betaler de alle samme lave pris. På samme måde arbejder Julemærkefonden for, at alle børn er ”lige” og er det samme værd og har ret til en tryg opvækst.

Gennem INGOs store netværk og de mange daglige kundemøder, håber vi på at kunne skabe en øget eksponering og kendskabsgrad til Julemærkefonden og fondens arbejde mod mobning og mistrivsel, samt afholde kampagner hvor vi i fællesskab med vores kunder indsamler penge til Julemærkefondens arbejde.

INGO er en kæde af rene, pæne og fuldt oplyste automatstationer, hvor du trygt, hurtigt og nemt altid kan tanke brændstof til en lav pris. På udvalgte stationer tilbyder vi også kvalitets bilvask til lav pris. Du finder INGO i både Danmark og Sverige. INGO har i dag 155 stationer i Danmark og 288 stationer i Sverige.

God kvalitet behøver ikke koste ekstra. Hemmeligheden ved at være hurtigst og billigst i klassen er at skære alt det overflødige væk, men uden at gå på kompromis med kvalitet og oplevelse.

Hos INGO har vi et klart billede af, hvad vi vil tilbyde vores kunder og har nøje udtænkt og standardiseret stationer og procedurer efter dette, så du hos INGO nøjagtigt får det, du har brug for. Hverken mere eller mindre.

Besøg ingo.dk.

Kop og Kande støtter børn på Julemærkehjem

KOP & KANDE

Kop & Kande er, som landsdækkende isenkræmmerkæde, glade for at kunne hjælpe Julemærkehjemmene og de mange børn, som har brug for hjælp til en frisk start, gennem et ophold.

Læs mere

Vi oplever, at det er rart at kunne hjælpe – både som virksomhed og som forbruger – med det meget konkrete og relevante projekt: at støtte så forhåbentlig endnu flere børn får positive oplevelser gennem et ophold på et Julemærkehjem. Vi ved, at over 700 drenge og piger står på venteliste, så behovet er stort.

Kop & Kande består af ca. 90 butikker og igennem disse, når vi dagligt ud til mange danskere, som kan bidrage sammen med os i støttearbejdet. Man kan støtte ved først og fremmest at købe Julemærker og kort i butikkerne, men også ved at købe udvalgte produkter i Kop & Kande butikker, hvoraf et beløb går til Julemærkehjemmene.

”Vi håber på at samle en god pulje sammen, og at vi kan forsætte samarbejdet til næste år med nye tiltag” siger Mette Ekmann, Marketingchef hos Kop & Kande a.m.b.a. ”Behovet for bidrag er der hele året og ikke kun op til jul, hvor Julemærkehjemmene typisk får mest opmærksomhed.”

Besøg kop-kande.dk.

Compass Group støtter børn på Julemærkehjem

COMPASS GROUP DANMARK

Compass Group Danmark vil gerne støtte op om de kommende generationer. Derfor er vi stolte over at være ErhvervPartner til Julemærkehjemmene.

Læs mere

Som en af Danmarks førende leverandører af catering-, rengørings- og facility management løsninger, vil vi gerne bidrage til det arbejde, som Julemærkefonden står for – at give børn og unge et godt forhold til mad, motion og sig selv.

Besøg compass-group.dk.

Plantorama støtter børn på Julemærkehjem

PLANTORAMA

Det glæder os i Plantorama at kunne være med til at støtte udsatte børn og herved give dem muligheden for at genfinde selvværdet og opnå mere trivsel i hverdagen.

Læs mere

Vi er super glade for, at vi i fællesskab med vores kunder, kan være med til at gøre en forskel.

Med 11 store centre fordelt over Jylland, Sjælland og Fyn er Plantorama Danmarks største have- og dyrecenterkæde.

Her finder du alt, hvad du skal bruge for at indrette din egen oase enten i haven eller i boligen. Har du ikke grønne fingre, står vores fagpersonale klar med pasningstips og gode råd til valg af planter, ligesom du også kan benytte vores store guideunivers på plantorama.dk. Du finder desuden et stort udvalg af tilbehør til dit kæle- og hobbydyr, samt levende dyr.

Plantorama byder på oplevelser for hele familien og er altid et besøg værd.

Besøg plantorama.dk.

JR Svebølle støtter børn på Julemærkehjem

JOHS. RASMUSSEN, SVEBØLLE A/S

Vognmand Johannes Rasmussen, Svebølle og Ruth Rasmussens Fond er glade for, at vi kan støtte julemærkehjemmene med et bidrag.

Læs mere

Johs. Rasmussen, Svebølle A/S, som er 100 % ejet af Vognmand Johannes Rasmussen, Svebølle og Ruth Rasmussens fond, er en transportvirksomhed som tilbyder tankvognstransport og specialtransport til hele Skandinavien og Europa.

I virksomheden er vi 250 medarbejdere, der støtter op om værdier såsom, at vi er parate til at gøre en forskel. Vi tror på, at med en donation til julemærkehjemmene, er vi med til at gøre en forskel for børn og unge, som har brug for en ny start.

Besøg johs-rasmussen.dk/.

Hesehus støtter børn på Julemærkehjem

HESEHUS

Hesehus har valgt at støtte op om Julemærkefonden, da ingen børn skal føle sig alene eller opleve en hverdag fyldt med ensomhed, mobning eller mistrivsel, og her hjælper julemærkehjemmene børnene til en ny start, nye venner, sundere vaner og mere livsglæde.

Læs mere

Derfor var det også helt naturligt for Hesehus at skifte den traditionelle julegave til kunder og samarbejdspartnere ud med en donation af hele julegavebudgettet på 50.000 kr. til Julemærkefonden. Et tiltag, som Hesehus’ kunder og samarbejdspartnere tog rigtig godt imod.

”For os som virksomhed er det rigtig vigtigt at støtte op om de initiativer og organisationer, der gør en forskel, og det må man bestemt sige, at julemærkehjemmene gør for udsatte børn i Danmark. Og vi har sjældent fået så megen og så positiv en feedback på en julegave fra vores kunder og samarbejdspartnere, der har været glade for at støtte op om og sikre ophold for endnu flere julemærkebørn”, Lars Hedal, CEO hos Hesehus

Hesehus er et af Danmarks førende e-handelshuse og leverandør af e-handelsløsninger til store danske virksomheder som Matas, BabySam, Zizzi og Kansas. De beskæftiger 120 medarbejdere fra hovedkontoret i Odense og har med deres internationale partnerkanal indtaget det svenske e- commercemarked med softwareplatformen Bizzkit.

Besøg hesehus.dk/.

Amway støtter børn på Julemærkehjem

AMWAY

Amway er stolte over at støtte Julemærkefondens professionelle hjælpearbejde for børn, der har det svært.

Læs mere

Som familievirksomhed og med et stærkt sammenhold i hele Skandinavien, er det en vigtig og grundlæggende værdi for Amway, at hjælpe børn både lokalt og i udsatte dele af verden.

På verdensplan er Amway en af verdens største virksomheder inden for direkte salg med mere end 60 år på bagen. Virksomhedens salg sker gennem et forhandlernetværk, der sælger kvalitetsprodukter inden for skønhed, kosttilskud og velvære samt produkter til hjemmet.

Amway støtter Julemærkefonden med donationer, med frivilligt arbejde, med standplads til 'Alt For Damernes' Kvindeløb og ikke mindst med Amways egne produkter, som bliver flittigt brugt af Julemærkehjemmene og som gaver. Derudover samles medarbejdere og forhandlere hvert år til Julemærkemarchen, for at støtte op om børnene.

Besøg amway.dk.

Forlaget Fortuna støtter børn på Julemærkehjem

FORLAGET FORTUNA

Forlaget Fortuna grundlagde i år 2000 den moderne familiekalender med den patenterede FamilyPlan® familiekalender, som hjælper den travle familie.

Læs mere

FamilyPlan® familiekalender hjælper den travle familie med at få overblik over alle dens aktiviteter, børnenes skoleskemaer, skæve arbejdstider, huslige pligter og alle familiens mange andre aftaler og gøremål. Den samler alle disse vigtige informationer èt sted og skaber perfekt overblik for alle i familien.

Når de mange børn på Julemærkehjemmene afslutter deres ophold, har de ikke alene fået nye venner, men også nogle nye vaner, som er vigtige at holde vedlige og huske. Fortuna er derfor glad for, at hvert enkelt barn kommer hjem fra opholdet med en FamilyPlan® familiekalender, så alle de nye vaner lettere kan fortsættes i hjemmet, så der kommer helt styr på aftaler, aktiviteter og andet.

Besøg forlagetfortuna.com.

Cardiocare Scandinavia støtter børn på Julemærkehjem

CARDIOCARE SCANDINAVIA

Cardiocare Scandinavia har valgt at donere hjertestartere til Julemærkehjemmene, idet vi synes, at Julemærkehjemmene gør en rigtig stor indsats for at hjælpe børn, der har det svært.

Læs mere

Desuden donerer Cardiocare Scandinavias samarbejdspartner - Sundhedspartnerdk.dk - et introduktionskursus i brugen af hjertestarterne, for børn og ansatte på Julemærkehjemmene.

Cardiocare Scandinavia er blevet ErhvervsPartner for Julemærkefonden de næste 10 år, og har valgt at stå for gratis vedligholdelse af de opstillede hjertestartere i den periode.

Besøg Cardiocare.dk.

Bravida støtter børn på Julemærkehjem

BRAVIDA

Bravida er stolt over at være ErhvervsPartner med Julemærkefonden. Udover et kontant beløb fra Bravida og køb af julekort, har vores medarbejdere samlet ind til Julemærkefonden. Det var en fantastisk oplevelse for os, at overrække pengene til en masse glade børn!

Læs mere

Vi har nedsat en lille gruppe af medarbejdere, der mødes et par gange om året for at komme med ideer til, hvordan vi kan støtte Julemærkefonden med noget af det, vi er eksperter i.

Bravida er nemlig en af landets største installations- og servicevirksomheder indenfor el, vvs, ventilation og en række specialydelser. Vi har afdelinger over det meste af landet – også i nærheden af Julemærkehjemmene”, siger Morten Kjellev, Kommunikationschef i Bravida Danmark.

Besøg bravida.dk.

Holbøll støtter børn på Julemærkehjem

HOLBØLL

Hos Holbøll A/S har vi altid anset det som vores samfundspligt at støtte organisationer, der gør en aktiv indsats for at forbedre den sociale bæredygtighed i Danmark og i resten af verden.

Læs mere

Som erhvervspartner har vi et oprigtigt ønske om at hjælpe børn i deres kamp mod mobning, ensomhed og overvægt.

Alle børn og unge bør have muligheden for at få den bedste start på livet - en opgave som Julemærkehjemmet varetager med stor succes. Tak for det.

Besøg holboell.dk.

Poul Erik Bech Fonden støtter børn på Julemærkehjem

POUL ERIK BECH FONDEN

Fonden blev oprettet i juni 2015 af Poul Erik Bech, som overdrog 60% af sin ejendomsmæglervirksomhed til fonden som led i et generationsskifte.

Læs mere

Fonden støtter især aktiviteter med fokus på børn, handicappede og flygtninge samt kunst og bygningskultur. Årets uddelinger afhænger af resultatet i ejendomsmæglerfirmaet EDC Poul Erik Bech, hvorfra fonden modtager sine midler.

"Julemærkehjemmene gør en forskel i mange børns liv og giver dem redskaber til at komme godt videre. Dette arbejde vil vi i fonden gerne støtte op om og årligt donere 150.000 kr."

Besøg poulerikbechfonden.dk.

CareLink A/S støtter børn på Julemærkehjem

CARELINK

CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren.

Læs mere

Virksomheden har hovedsæde i hjertet af Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og København.

Besøg carelink.dk.

KVK Hydra Klov støtter børn på Julemærkehjem

KVK HYDRA KLOV

KVK Hydra Klov er en moderne virksomhed, der udelukkende udvikler og producerer udstyr til klovpleje og klovbeskæring.

Læs mere

I dag har vi mange produkter i daglig drift i flere lande - fra Nordnorge og Island til Saudi-Arabien og Dubai, fra Canada til Japan. KVK Hydra Klov er en del af Granly Gruppen.

Besøg kvk.dk.

CP støtter børn på Julemærkehjem

CP

CP ApS blev grundlagt i 1986 og er en 100 % danskejet familievirksomhed der servicerer kunder i hele landet og beskæftiger ca. 90 medarbejdere.

Læs mere

CP er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere, entreprenørmateriel, lifte og pavilloner.

Kundekredsen spænder fra bygge- og anlægssektoren over industrien til offentlige og private virksomheder og institutioner.

CP støtter Julemærkehjemmene som ErhvervsPartner.

Besøg cp.dk.

CBP Bageri støtter børn på Julemærkehjem

CBP BAGERI

Vi vil gerne være med til at give børn smilet tilbage. Derfor har vi udviklet en støt-bagerkampagne i samarbejde med Julemærkehjemmene, hvor vi opfordrer de danske håndværksbagere til at indsamle penge til fondens vigtige arbejde med at hjælpe børn til en hverdag uden nederlag, mobning og ensomhed.

Læs mere

Støt-kampagnen er også en oplysningskampagne om den forskel Julemærkehjemmene gør, hvorfor vi håber at det kan give flere JulemærkeVenner på sigt.

CBPs mission er at tilbyde ingredienser og bageriløsninger som skaber værdi, vækst, inspiration og tryghed til markedet. Vores vision er at sætte nye standarder. Nysgerrighed er vores natur og sammen med viden, faglighed og passion skaber vi morgendagen.

CBP vil være en værdifuld partner, der hjælper kunderne til succes. Det skal ske ved at give kunderne viden og inspiration, ved at udvikle nye koncepter, der styrker kundernes salg – og endelig ved at støtte kundernes forretning med nye initiativer.

Besøg cbpbageri.dk.

Maj Invest støtter børn på Julemærkehjem

MAJ INVEST

Maj Invest har besluttet hvert år at afsætte et beløb til donationer med det formål at støtte etablerede non-profit organisationer eller institutioner, skoler, projekter og virksomheder, der arbejder inden for det sociale område i bred forstand.

Læs mere

Maj Invest rådgiver institutionelle og professionelle investorer i Danmark og internationalt om investering.

Vi rådgiver også Investeringsforeningen Maj Invest, som henvender sig til private investorer i Danmark.

Virksomheden blev etableret i 2005 og ejes af ledelse og medarbejdere. Maj Invest har hovedkontor i København og beskæftiger godt 100 medarbejdere placeret i Danmark, Vietnam, England, Peru og Indonesien.

Besøg majinvest.dk.

Vektus støtter børn på Julemærkehjem

VEKTUS

Ikke alle børn i Danmark er så heldige at have et trygt og godt liv. Julemærkefonden kæmper for børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel. Et fantastisk formål som vi gerne vil støtte.

Læs mere

Derfor har Vektus igennem flere år valgt at støtte Julemærkefonden med et kontantbeløb.

Vektus er et Dynamics 365 Business Central konsulenthus. I det daglige hjælper vi virksomheder med at opnå det fulde udbytte af deres standard Business Central løsninger. Vi har en høj grad af faglig stolthed, men er samtidig en virksomhed med fokus på et godt og sundt arbejdsmiljø. Hos os er ærlighed, troværdighed og tillid nøgleord, i den måde vi omgås hinanden.

Vi håber, at vi med vores bidrag kan være med til at gøre hverdagen bedre for nogle af de børn, som kommer på julemærkehjemmene.

Besøg vektus.dk.

Carat tools støtter børn på Julemærkehjem

CARAT

Alle børn skal have det godt. Derfor er vi hos Carat-Tools stolte af at være Erhvervs Partner for Julemærkefonden.

Læs mere

Carat Danmark er en del af Carat International-koncernen, som er er Europas største udbyder af diamantværktøj. Gruppen har pt. selvstændige salgsdivisioner i Holland, Belgien, Frankrig, Italien og Danmark. Herudover er vi repræsenteret i andre europæiske lande via handelsagenter. Den enkelte Carat-afdeling arbejder selvstændigt og uafhængigt, hvilket giver en unik mulighed for at tilpasse vores produktprogram til det pågældende marked.

Carats primære opgave er, at kunne levere et komplet og overskueligt udvalg af værktøjer til skæring, boring og slibning i stenholdige og hårde materialer.

Hos Carat arbejder vi konstant på at videreudvikle og forbedre vores produktprogram, så vores kunder konstant er sikret den bedste kvalitet og det bredeste udvalg. Alle vores produkter bliver løbende kvalitetstestet og nye produkter gennemgår en lang række tests inden vi tilføjer dem til produktprogrammet.

Carat International er ejet af Hitachi Koki Co. i Japan, som er blandt de 5 største industrielle virksomheder i verden.

Besøg carat-tools.dk.

Billig-Billy støtter børn på Julemærkehjem

BILLIG-BILLY

Billig-Billy er en lille men voksende nordjysk kæde, der fører et sortiment sammensat af hverdagsvarer i 10-20-30 kroners-klassen og udklædningstøj, primært til voksne. Vi har fokus på fest, sjov og lave priser.

Læs mere

Vores sponsorat støtter Julemærkefondens vigtige arbejde med at hjælpe børn til bedre selvværd. Vi er inspireret af de børn, der kommer i Billig-Billy butikkerne og morer sig, så de er ved at tisse i bukserne. I vores øjne har alle ret til sådan et godt grin. Det får blodet i årerne til at rulle, det overskygger for en stund bekymringer og tunge tanker, og det giver fornyet energi til at tackle de svære ting.

Vi er stolte af vores ErhvervsPartnerskab og håber, at vi med vores bidrag hjælper trængende børn til at få mere fis og ballade og derved glæde i deres liv.

Besøg billig-billy.dk.

Dansk Boligbyg støtter børn på Julemærkehjem

DANSK BOLIGBYG

Dansk Boligbyg a/s har valgt at støtte Julemærkefonden, idet vi gerne vil bidrage til kampen mod børns overvægt, mobning og ensomhed. Alle børn skal have ret til en god, sund og aktiv barndom – selvværd.

Læs mere

Vort samfund er præget af livsstilssygdomme, og vi er overbeviste om, at indsatsen i Julemærkefonden medvirker til at forebygge udviklingen heraf – en sund livsstil er simpelthen fundamentet for et godt liv.

Dansk Boligbyg a/s er en dansk entreprenørvirksomhed, etableret i 1998 i Horsens, og med afdelinger i Aalborg, Odense og Roskilde. Vi udfører boligbyggerier, institutions-byggerier og renoverings-opgaver i totalentrepriser og hovedentrepriser overalt i Danmark. Vi arbejder som styringsentreprenør, og i Dansk Boligbyg a/s er vi i dag ca. 100 medarbejdere, mens vi dagligt på vore mange byggepladser overalt i Danmark beskæftiger mellem 1.000 og 2.000, primært håndværkere ansat i vore underentreprenør-virksomheder.

Vore medarbejdere er vor vigtigste ressource og drivkraft. Dansk Boligbyg er delvist ejet af medarbejderne, (49 %) for herigennem at sikre ejerskab, høj involvering samt medindflydelse på virksomhedens udvikling. I den sammenhæng skal vor støtte til Julemærkefonden også ses – vore medarbejdere har jo alle været børn.

Besøg danskboligbyg.dk.

Linak støtter børn på Julemærkehjem

LINAK

LINAK har igennem flere år fulgt og støttet Julemærkehjemmenes arbejde. Julemærkehjemmene har et helt unikt tilbud til udsatte børn i Danmark, som har forskellige trivselsproblemer og dermed mange udfordringer i hverdagen.

Læs mere

Julemærkekonceptet er helt unikt, dels fordi opholdet er gratis for de unge og deres familie, og dels fordi der desværre ikke findes et lignende tilbud i det øvrige samfund. Økonomisk støttes Julemærkehjemmene i dag alene af fonde, virksomheder, private og kun et meget beskedent tilskud fra staten.

LINAK har valgt at indgå en flerårig sponsoraftale med Julemærkefonden, så også vi er med til at sikre, at Julemærkehjemmenes fantastiske arbejde kan fortsætte.

Besøg linak.dk.

LOOP Fitness støtter børn på Julemærkehjem

LOOP FITNESS

LOOP er baseret på et enkelt cirkeltræningskoncept: 16 maskiner opstillet i en cirkel sikrer, at du får trænet hele kroppen igennem. I centrene er der fokus på træning og en afslappet og imødekommende atmosfære.

Læs mere

Der er ingen spejle på væggene eller dunkende techno-rytmer - men en afslappet stemning og plads til alle. LOOP tiltrækker helt almindelige danskere i alle aldre, som gerne vil træne uden en masse dikkedarer.

LOOP er hele familiens træningssted. I ca. 1/3 af centrene er der også træning for de 8-14-årige i særligt udstyr indrettet til børn.

Vi ved, hvor meget det betyder for børns sociale og fysiske trivsel, at de er fysisk aktive og i form. Derfor giver det mening for os at tage socialt ansvar ved at stille vores træningsfaciliteter til rådighed for børn på Julemærkehjem. Alle børn på Julemærkehjem får 30 dages gratis træning i LOOP, og efter endt ophold får de og deres familier rabat på træning i LOOP.

Hvert år i august arrangeres desuden en støttedag, hvor vi gennem aktiviteter i alle LOOP Fitness centre samler ind til Julemærkefondens arbejde.

Besøg loopfitness.dk.

Right People Group støtter børn på Julemærkehjem

RIGHT PEOPLE GROUP

Kernen i Right People Group’s forretning er kompetente mennesker. Mennesker, der gør en forretningsmæssig forskel i virksomheder og organisationer, fordi de med deres faglighed og erfaring rådgiver, forbedrer og implementerer.

Læs mere

Men faglighed starter et helt andet og mere fundamentalt sted: Det starter med trivsel og fællesskab. Børn skal have det godt med sig selv for at have overskud til at være nysgerrige over for ny viden og kunne bidrage både socialt og fagligt til vores fællesskab.

Right People Group er et IT-konsulenthus, der formidler selvstændige IT-specialister til både private og offentlige kunder. Vi er professionelle mennesker, der gør en dyd ud af at hjælpe vores kunder til succes ved hurtigt at levere den helt rigtige konsulent til deres projekt.

Men ingen af os er kun professionelle mennesker og vi ved, hvor meget det betyder, at vores nærmeste har det godt - ikke mindst vores børn. Derfor er vi rigtig glade for kunne støtte det gode arbejde, der hver dag gøres på Julemærkehjemmene, for at flere børn og familier i Danmark har det godt og har overskud til at udnytte deres fulde potentiale.

Besøg rightpeoplegroup.dk.

Siemens støtter børn på Julemærkehjem

SIEMENS

Siemens A/S har igennem en del år valgt at støtte et velgørende formål med en særlig donation, hvor den røde tråd har været børn og unge.

Læs mere

I 2018 har vi valgt at støtte Julemærkefonden, som gør et stort og vigtigt arbejde for at få børn og unge til at fungere godt socialt, hvilket er en vigtig forudsætning for også at fungere godt i skolen og senere i arbejdslivet.

I Siemens arbejder vi på at løse de store udfordringer, som vi står overfor, gennem bæredygtige teknologiske løsninger, og både vi og det danske samfund har brug for de unge til at hjælpe os med dette. Derfor synes vi, at det er vigtigt at støtte Julemærkefonden og det arbejde, som de gør på julemærkehjemmene.

Siemens A/S er en del af Siemens koncernen, som beskæftiger over 370.000 medarbejdere i mere end 200 lande verden over. Vores forretning bygger på grundværdierne om at være en ansvarlig virksomhed i forhold til medarbejdere, miljø og samfund. Vi har fokus på forskning og udvikling som grundlag for at udvikle innovative produkter og løsninger af høj kvalitet, hvilket har været med til at præge udviklingen af det danske samfund i mere end 125 år.

Besøg siemens.com.

Ørsted støtter børn på Julemærkehjem

ØRSTED

Ørsted er glade for at støtte Julemærkefonden som Erhvervspartner. Som Erhvervspartner kan Ørsted og andre virksomheder hjælpe børn og unge, der kæmper med mobning, ensomhed og lavt selvværd til en bedre fremtid.

Læs mere

Det er Ørsteds vision at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi. Ørsted udvikler, opfører og driver hav- og landvindmølleparker samt bioenergi-, solcelle- og energilagringsanlæg og leverer energiprodukter til sine kunder. Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab i 2021 i Corporate Knights’ Global 100-indeks over verdens mest bæredygtige virksomheder og rangerer på klimaorganisationen CDP’s A-liste for sin globalt førende indsats mod klimaforandringer. Ørsted har 6.672 medarbejdere og har hovedsæde i Danmark. Ørsteds aktier er noteret på Nasdaq Copenhagen (Orsted). Selskabet havde i 2020 en omsætning på 52,6 mia. kr. (7,1 mia. euro).

Besøg orsted.com.

Egeskov Slot støtter børn på Julemærkehjem

EGESKOV SLOT

Det er en kæmpe glæde for Egeskov og LEGO Fonden, at kunne støtte Julemærke Fonden og det gode arbejde for børnene på Julemærkehjemmene.

Læs mere

På Egeskov Slot findes et unikt og historisk dukkehus, som er bygget til Alfedronning Titania og hendes 7 alfe prinser og prinsesser. Det er et palads med tusindevis af kunstgenstande; møbler, krystalglas og miniature malerier. Dukkehuset er så fint, at den engelske Dronning Mary i 1922 var med til indvielsen og siden rejste det i flere årtier på verdensturné for, at samle penge ind til ”Nødlidende børn i verden”.

Titanias Palads er ejet af LOGO Fonden og kan opleves på Egeskov Slot. Det er slottets mange gæster, som har doneret penge til Titanias Palads og det gode formål, som Julemærkehjemmene står for; at skabe livsglæde og det gode liv for børn i Danmark.

Besøg egeskov.dk.

Tjarry støtter børn på Julemærkehjem

TJARRY

Livstilshoppen Tjarry.dk har et nøje udvalgt sortiment indenfor møbler, interiør og velvære – kort sagt alt til dig og din bolig. Tjarry.dk er en del af Odendo-familien og der tilsammen har indsamlet mere end 31.000.000 kr. til gode formål.

Læs mere

Besøg tjarry.dk.

Odendo støtter børn på Julemærkehjem

ODENDO

Odendo.dk er en handelsplatform, hvor du kan gøre fantastiske handler på auktion og shop, og samtidig støtte et godt formål med 5 % af salgsprisen på de auktioner du vinder. Du kan naturligvis vælge at støtte Julemærkehjemmet på Odendo.

Læs mere

Besøg odendo.dk.


ssssss