Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

Julemærket 2018JulemærkerJulekortGavemærkerPinsKogebøgerAndre varerJulemærket app
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
JuleDonationFirmajulekortFrankeringBliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartner
Se alle nyhederSe videoerSe JuleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdInformation omSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

BLIV ERHVERVSPARTNER

Skræddersyet til glæde for børnene og din virksomhed.


 

Partnerskaberne omfatter forskellige samarbejdselementer - donationer, tjenesteydelser og produkter. Det er partnerskaber, der er baseret på gensidig tillid og fælles interesse i at gøre en forskel for børn, der har det svært, og samtidig skabe værdi for begge parter.

 

Som ErhvervsPartner får du et sponsorat, der gør en stor forskel for udsatte børn i Danmark - og så det passer præcis til virksomhedens profil og CSR-strategi. 
Her er eksempler på elementer, du kan støtte:

  • Et barns ophold (10 uger): Koster  66.300 kr.
  • Motion i 10 uger for et barn: Koster ca. 25.000 kr.
  • Sund mad i en uge på de fem Julemærkehjem: Koster ca. 35.000 kr.

Din virksomhed får et indrammet diplom, nyhedsbreve med børnehistorier fra Julemærkehjemmene og Julemærkefondens logo til virksomedens hjemmeside. Desuden får virksomheden et banner til autosignatur. 
Dit firmanavn kommer på listen over Julemærkefondens ErhvervsPartnere, hvor du har mulighed for beskrive samarbejdet med et testimonial.


 

Bliv ErhvervsPartner

Kontakt erhvervsfundraiser Klaus Holm for oprettelse af partnerskab eller yderligere information på 30 59 77 78 eller klaus.holm@julemaerket.dk.

 

Julemærkefondens ErhvervsPartnere

Partnerskaberne omfatter forskellige samarbejdselementer - donationer, tjenesteydelser og produkter. Det er partnerskaber, der er baseret på gensidig tillid og fælles interesse i at gøre en forskel for børn, der har det svært, og samtidig skabe værdi for begge parter.


PostNord Danmark

Novo Nordisk har valgt at støtte Julemærkefonden, da vi gerne vil støtte, at børn der kæmper med overvægt, mobning og ensomhed får hjælp til at komme tilbage på sporet til en sund, aktiv og god barndom.  En sund livsstil som barn er med til at forebygge udviklingen af livsstilssygdomme, heriblandt diabetes, senere i livet.

Gennem vores medarbejderprogram for frivillige godgørende aktiviteter, TakeAction, støtter Novo Nordisk og vores medarbejdere de danske julemærkehjem gennem indsamlinger samt frivillige aktiviteter.

Novo Nordisk er en global lægemiddelvirksomhed, som igennem mere end 90 år har stået for innovation og lederskab inden for diabetesbehandling.  Dette langvarige engagement har givet os de erfaringer og kompetencer, som i dag gør det muligt også at hjælpe med at bekæmpe andre alvorlige kroniske tilstande: hæmofili, vækstforstyrrelser og overvægt.

 Novo Nordisk, som har hovedsæde i Danmark, beskæftiger omkring 42.100 medarbejdere i 79 lande og markedsfører sine produkter i flere end 170 lande.

Læs mere om Novo Nordisk


PostNord Danmark

PostNord Danmark har været Julemærkefondens hovedsamarbejdspartner, siden det første Julemærke udkom i 1904 på initiativ af postmester Einar Holbøll.

PostNord Danmark har igennem alle årene været den vigtigste salgskanal for Julemærket og sådan er det fortsat – Julemærket sælges på alle posthuse og i alle postbutikker samt i PostNord Danmarks netbutik. Det tætte samarbejde omfatter i dag også markedsføring og eksponering af Julemærket og Julemærkehjemmene i forskellige PostNord Danmark medier samt i kampagner.

Samarbejdet har stor værdi for både Post Danmark og Julemærkefonden.

Læs mere om PostNord


TV2

TV2 er en af Julemærkefondens væsentligste samarbejdspartnere.

Preben Vridstoft, der er redaktør på TV 2, har selv været på Julemærkehjem som barn og er ophavsmand til ideen om at støtte Julemærkehjemmene med overskuddet fra lågekalenderen: ”

Overskuddet fra salget af TV 2s lågekalender går hvert år til de danske Julemærkehjem. Sådan har det været siden 1991, hvor Trolderiks Julekalender så dagens lys på tv-skærmen og for første gang i en pap-udgave. Lågekalenderen er en vigtig del af TV 2s markering af julen og har gennem årene genereret et overskud på mange millioner kroner, hvilket gør TV 2 og Julemærkefonden til væsentlige samarbejdspartnere i den gode sags tjeneste.”

I den støtte ligger også en massiv eksponering af Julemærkehjemmene og hjælpearbejdet i TV-reklamer, på TV2's særlige julehjemmeside samt på bagsiden af lågekalenderen.

Læs mere om TV2


Kop & Kande

Kop & Kande er, som landsdækkende isenkræmmerkæde, glade for at kunne hjælpe Julemærkehjemmene og de mange børn, som har brug for hjælp til en frisk start, gennem ophold på et af de fire Julemærkehjem i Danmark.

Vi oplever, at det er rart at kunne hjælpe – både som virksomhed og som forbruger – med det meget konkrete og relevante projekt: at støtte så forhåbentlig endnu flere børn får positive oplevelser gennem et ophold på et Julemærkehjem. Vi ved, at over 700 drenge og piger står på venteliste, så behovet er stort.

Kop & Kande består af ca. 90 butikker og igennem disse, når vi dagligt ud til mange danskere, som kan bidrage sammen med os i støttearbejdet. Man kan støtte ved først og fremmest at købe Julemærker og kort i butikkerne, men også ved at købe udvalgte produkter i Kop & Kande butikker, hvoraf et beløb går til Julemærkehjemmene.

”Vi håber på at samle en god pulje sammen, og at vi kan forsætte samarbejdet til næste år med nye tiltag” siger Mette Ekmann, Marketingchef hos Kop & Kande a.m.b.a. ”Behovet for bidrag er der hele året og ikke kun op til jul, hvor Julemærkehjemmene typisk får mest opmærksomhed.”

Læs mere om Kop & Kande


Amway

Amway er stolte over at støtte Julemærkefondens professionelle hjælpearbejde for børn, der har det svært. At hjælpe børn både lokalt og i udsatte dele af verden er en vigtig og grundlæggende værdi for Amway, som er en familievirksomhed med et stærkt sammenhold i hele Skandinavien.

På verdensplan er Amway en af verdens største virksomheder inden for direkte salg og har snart 60 år på bagen. Virksomhedens salg sker gennem et forhandlernetværk, der sælger kvalitetsprodukter inden for skønhed, kosttilskud og velvære samt produkter til hjemmet.

Amway støtter Julemærkefonden med donationer, med frivilligt arbejde, med standplads til Alt For Damernes Kvindeløb og ikke mindst med Amways egne produkter, som bliver flittigt brugt af Julemærkehjemmene og som gaver. Derudover samles medarbejdere og forhandlere hvert år til Julemærkemarchen forbi Kildemose, for at møde børn og voksne på Julemærkehjemmet.

Læs mere om Amway


JuicOrganic

JuicOrganic er en virksomhed med en mission om, at skabe sunde drikkevarer af økologisk dyrkede frugter med 100 % naturligt indhold. Som virksomhed vægter vi miljø og socialøkonomi højt, hvilket betyder at al produktion af vores produkter såvel som emballager foregår under CO2-venlige forhold. Således tænkes det hele tiden ind, hvordan miljøet skånes bedst muligt.

Det er en naturlig del af vores dna, at tage socialt ansvar. Vi er derfor utrolig glade for at kunne medvirke til at hjælpe de 750 børn på de fire Julemærkehjem til en bedre tilværelse. Det at kunne hjælpe børn, der har det svært, til at opnå større selvtillid, ved at lære dem at tackle mobning, få viden om sund kost og motion, samtidig med at de taber sig, er helt i tråd med grundetanken bag JuicOrganics produkter. Vores brede udvalg af juice, most, saft og smoothies henvender sig til alle kvalitetsbevidste og sundhedssøgende mennesker.

I forbindelse med vores samarbejde, donerer JuicOrganic 1 kr. for hver solgt juice og smoothie på 75 cl flaske. Pengene går ved vores samarbejde med JuicOrganic Tour de Taxa ubeskåret til Julemærkefonden. Både juice og smoothies er at finde i supermarkeder landet over.

Læs mere om JuicOrganic


Forlaget Fortuna

Forlaget Fortuna grundlagde i år 2000 den moderne familiekalender med den patenterede FamilyPlan® familiekalender, som hjælper den travle familie med at få overblik over alle dens aktiviteter, børnenes skoleskemaer, skæve arbejdstider, huslige pligter og alle familiens mange andre aftaler og gøremål.

FamilyPlan® samler alle disse vigtige informationer èt sted og skaber perfekt overblik for alle i familien.

Når de mange børn på Julemærkehjemmene afslutter deres ophold, har de ikke alene fået nye venner, men også nogle nye vaner, som er vigtige at holde vedlige og huske. Fortuna er derfor glad for, at hvert enkelt barn kommer hjem fra opholdet med en FamilyPlan® familiekalender, så alle de nye vaner lettere kan fortsættes i hjemmet, så der kommer helt styr på aftaler, aktiviteter og andet.

Læs mere om Fortuna


Cardiocare Scandinavia

Cardiocare Scandinavia har valgt at donere hjertestartere til Julemærkehjemmene, idet vi synes, at Julemærkehjemmene gør en rigtig stor indsats for at hjælpe børn, der har det svært. Desuden donerer Cardiocare Scandinavias samarbejdspartner - Sundhedspartnerdk.dk - et introduktionskursus i brugen af hjertestarterne, for børn og ansatte på Julemærkehjemmene.

Cardiocare Scandinavia er blevet ErhvervsPartner for Julemærkefonden de næste 10 år, og har valgt at stå for gratis vedligholdelse af de opstillede hjertestartere i den periode.

Læs mere om CardioCare


Gjensidige

Gjensidige har indgået en ErhvervsPartner-aftale med Julemærkefonden.

I 2017 har Gjensidige bl.a. støttet Julemærkefonden gennem etablering af TEAM JULEMÆRKET, som i forbindelse med deres træning frem mod Gjensidige – Den Grønne Halvmaraton, har samlet penge ind gennem deres netværk. Desuden indsamler Gjensidige penge eller opfordrer aktivt til at støtte Julemærkefonden i forbindelse med kundeevents og –arrangementer.

”Som et af de ledende nordiske forsikringsselskaber er børnefamilier en meget vigtig målgruppe for os. At familierne kan have en hverdag i gode og trygge rammer ligger os meget på sinde, men vi ved at der desværre er en stor gruppe af børn, som kæmper med problemer som overvægt, ensomhed og social isolation.

Derfor er det naturligt for os at støtte Julemærkehjemmene, som aktivt arbejder for at disse børn kan få en bedre hverdag og blive godt forberedt til livet”, siger Vivi Kofoed – Direktør Marked og CRM, Nordic.

Læs mere om Gjensidige


Nord & Roed A/S

Nord & Roed A/S er et digitalbureau, der siden 2002 har arbejdet med online markedsføring og eksponering af reklamekampagner for landets største brands på virksomhedens mange medier. Et af disse medier er Vind.dk, som har en årlig julekalender med titusindvis af deltagere.

Vi er meget stolte af samarbejdet, der kort og godt går ud på, at Vind.dk Julekalender giver 1 kr. til Julemærkehjemmene for hver deltager i julekalenderen 2015.

”Da dette er helt nyt for os, har vi sat en donationsgrænse på 50.000 kr. Det koster ikke noget at deltage i Vind.dks Julekalender, så vi har været nødt til at sætte en øvre grænse for hvor meget, vi kan donere.” siger Anders Roed og fortsætter; ”Hvis dette samarbejde bliver en succes, har vi flere tiltag og koncepter i løbet af året, som vi vil koble velgørenhed på”.

Læs mere om Vind.dk


Bravida

Bravida er stolt over at være ErhvervsPartner med Julemærkefonden. Udover et kontant beløb fra Bravida og køb af julekort, har vores medarbejdere samlet ind til Julemærkefonden. Det var en fantastisk oplevelse for os, at overrække pengene til en masse glade børn! Vi har nedsat en lille gruppe af medarbejdere, der mødes et par gange om året for at komme med ideer til, hvordan vi kan støtte Julemærkefonden med noget af det, vi er eksperter i.

Bravida er nemlig en af landets største installations- og servicevirksomheder indenfor el, vvs, ventilation og en række specialydelser. Vi har afdelinger over det meste af landet – også i nærheden af Julemærkehjemmene”, siger Morten Kjellev, Kommunikationschef i Bravida Danmark.

Læs mere om Bravida


Holbøll  A/S

Holbøll  A/S har siden 1947 udført kvalitetsarbejde indenfor jord, beton, kloak og belægning. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere rundt om på Sjælland. Hos  Holbøll A/S lægger vi stor vægt på et sundt arbejdsmiljø, og det er vores mål, at alle vores medarbejdere føler sig godt tilpas – både fysisk og psykisk.

Desværre er det ikke alle børn, der føler samme glæde i hverdagen. Det er derfor ikke bare det fjerne slægtskab til postmester Einar Holbøll, ophavsmand til Julemærket, der har fået os til at donere et beløb, men et oprigtigt ønske om at hjælpe børn med mobning, ensomhed og overvægt. En opgave som Julemærkehjemmene varetager med stor succes år efter år - og tak for det.

Læs mere om Holbøll A/S


Poul Erik Bech Fonden

Fonden blev oprettet i juni 2015 af Poul Erik Bech, som overdrog 60% af sin ejendomsmæglervirksomhed til fonden som led i et generationsskifte.

Fonden støtter især aktiviteter med fokus på børn, handicappede og flygtninge samt kunst og bygningskultur. Årets uddelinger afhænger af resultatet i ejendomsmæglerfirmaet EDC Poul Erik Bech, hvorfra fonden modtager sine midler.

"Julemærkehjemmene gør en forskel i mange børns liv og giver dem redskaber til at komme godt videre. Dette arbejde vil vi i fonden gerne støtte op om og årligt donere 150.000 kr."

Læs mere om Poul Erik Bech Fonden


CareLink A/S

CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i hjertet af Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og København.

Læs mere om CareLink A/S


KVK Hydra Klov

KVK Hydra Klov er en moderne virksomhed, der udelukkende udvikler og producerer udstyr til klovpleje og klovbeskæring. I dag har vi mange produkter i daglig drift i flere lande - fra Nordnorge og Island til Saudi-Arabien og Dubai, fra Canada til Japan. KVK Hydra Klov er en del af Granly Gruppen.

Læs mere om KVK Hydra Klov


CP ApS

CP ApS blev grundlagt i 1986 og er en 100 % danskejet familievirksomhed der servicerer kunder i hele landet og beskæftiger ca. 90 medarbejdere. CP er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere, entreprenørmateriel, lifte og pavilloner.

Kundekredsen spænder fra bygge- og anlægssektoren over industrien til offentlige og private virksomheder og institutioner. CP støtter Julemærkehjemmene som ErhvervsPartner.

Læs mere om CP


CBP

"Vi vil gerne være med til at give børn smilet tilbage. Derfor har vi udviklet en støt-bagerkampagne i samarbejde med Julemærkehjemmene, hvor vi opfordrer de danske håndværksbagere til at indsamle penge til fondens vigtige arbejde med at hjælpe børn til en hverdag uden nederlag, mobning og ensomhed. Støt-kampagnen er også en oplysningskampagne om den forskel Julemærkehjemmene gør, hvorfor vi håber at det kan give flere JulemærkeVenner på sigt."

CBPs mission er at tilbyde ingredienser og bageriløsninger som skaber værdi, vækst, inspiration og tryghed til markedet. Vores vision er at sætte nye standarder. Nysgerrighed er vores natur og sammen med viden, faglighed og passion skaber vi morgendagen. CBP vil være en værdifuld partner, der hjælper kunderne til succes. Det skal ske ved at give kunderne viden og inspiration, ved at udvikle nye koncepter, der styrker kundernes salg – og endelig ved at støtte kundernes forretning med nye initiativer.

Læs mere om CBP bageri


Maj Invest

Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S

Maj Invest rådgiver institutionelle og professionelle investorer i Danmark og internationalt om investering.

Vi rådgiver også Investeringsforeningen Maj Invest, som henvender sig til private investorer i Danmark.

Virksomheden blev etableret i 2005 og ejes af ledelse og medarbejdere. Maj Invest har hovedkontor i København og beskæftiger godt 100 medarbejdere placeret i Danmark, Vietnam, England, Peru og Indonesien.

Læs mere om Maj Invest


Vektus

Vektus A/S

Ikke alle børn i Danmark er så heldige at have et trygt og godt liv. Julemærkefonden kæmper for børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel. Et fantastisk formål som vi gerne vil støtte. Derfor har Vektus valgt at støtte Julemærkefonden med et kontantbeløb.

Vektus er et Dynamics NAV konsulenthus. I det daglige hjælper vi virksomheder med at opnå det fulde udbytte af deres standard Dynamics NAV løsninger. Vi har en høj grad af faglig stolthed, men er samtidig en virksomhed med fokus på et godt og sundt arbejdsmiljø. Hos os er ærlighed, troværdighed og tillid nøgleord, i den måde vi omgås hinanden.

Vi håber, at vi med vores bidrag kan være med til at gøre hverdagen bedre for nogle af de børn, som kommer på julemærkehjemmene.

Læs mere om Vektus


Carat Tools

Carat tools ApS

Alle børn skal have det godt. Derfor er vi hos Carat-Tools stolte af at være Erhvervs Partner for Julemærkefonden. 

Carat Danmark er en del af Carat International-koncernen, som er er Europas største udbyder af diamantværktøj. Gruppen har pt. selvstændige salgsdivisioner i Holland, Belgien, Frankrig, Italien og Danmark. Herudover er vi repræsenteret i andre europæiske lande via handelsagenter. Den enkelte Carat-afdeling arbejder selvstændigt og uafhængigt, hvilket giver en unik mulighed for at tilpasse vores produktprogram til det pågældende marked.

Carats primære opgave er, at kunne levere et komplet og overskueligt udvalg af værktøjer til skæring, boring og slibning i stenholdige og hårde materialer.

Hos Carat arbejder vi konstant på at videreudvikle og forbedre vores produktprogram, så vores kunder konstant er sikret den bedste kvalitet og det bredeste udvalg. Alle vores produkter bliver løbende kvalitetstestet og nye produkter gennemgår en lang række tests inden vi tilføjer dem til produktprogrammet.

Carat International er ejet af Hitachi Koki Co. i Japan, som er blandt de 5 største industrielle virksomheder i verden.

Læs mere om Carat


Billig Billy

Carat tools ApS

Billig-Billy er en lille men voksende nordjysk kæde, der fører et sortiment sammensat af hverdagsvarer i 10-20-30 kroners-klassen og udklædningstøj, primært til voksne. Vi har fokus på fest, sjov og lave priser.

Vores sponsorat støtter Julemærkefondens vigtige arbejde med at hjælpe børn til bedre selvværd.   Vi er inspireret af de børn, der kommer i Billig-Billy butikkerne og morer sig, så de er ved at tisse i bukserne. I vores øjne har alle ret til sådan et godt grin. Det får blodet i årerne til at rulle, det overskygger for en stund bekymringer og tunge tanker, og det giver fornyet energi til at tackle de svære ting.

Vi er stolte af vores ErhvervsPartnerskab og håber, at vi med vores bidrag hjælper trængende børn til at få mere fis og ballade og derved glæde i deres liv.

Læs mere om Billig Billy


Carat tools ApS

Dansk Boligbyg a/s har valgt at støtte Julemærkefonden, idet vi gerne vil bidrage til kampen mod børns overvægt, mobning og ensomhed. Alle børn skal have ret til en god, sund og aktiv barndom – selvværd. Vort samfund er præget af livsstilssygdomme, og vi er overbeviste om, at indsatsen i Julemærkefonden medvirker til at forebygge udviklingen heraf – en sund livsstil er simpelthen fundamentet for et godt liv.  

Dansk Boligbyg a/s er en dansk entreprenørvirksomhed, etableret i 1998 i Horsens, og med afdelinger i Aalborg, Odense og Roskilde. Vi udfører boligbyggerier, institutions-byggerier og renoverings-opgaver i totalentrepriser og hovedentrepriser overalt i Danmark. Vi arbejder som styringsentreprenør, og i Dansk Boligbyg a/s er vi i dag 78 medarbejdere, mens vi dagligt på vore mange byggepladser overalt i Danmark beskæftiger mellem 1.000 og 2.000, primært håndværkere ansat i vore underentreprenør-virksomheder.

Vore medarbejdere er vor vigtigste ressource og drivkraft. Dansk Boligbyg er delvist ejet af medarbejderne, (49 %) for herigennem at sikre ejerskab, høj involvering samt medindflydelse på virksomhedens udvikling. I den sammenhæng skal vor støtte til Julemærkefonden også ses – vore medarbejdere har jo alle været børn.

Læs mere om Dansk Boligbyg A/S


Carat tools ApS

LINAK har igennem flere år fulgt og støttet Julemærkehjemmenes arbejde. Julemærkehjemmene har et helt unikt tilbud til udsatte børn i Danmark,  som har forskellige trivselsproblemer og dermed mange udfordringer i hverdagen. 

Julemærkekonceptet er helt unikt, dels fordi opholdet er gratis for de unge og deres familie, og dels fordi der desværre ikke findes et lignende tilbud i det øvrige samfund.   Økonomisk støttes Julemærkehjemmene i dag alene af fonde, virksomheder, private og kun et meget beskedent tilskud fra staten. 

LINAK har valgt at indgå en flerårig sponsoraftale med Julemærke Fonden, så også vi er med til at sikre, at Julemærkehjemmenes fantastiske arbejde kan fortsætte.


Loop Fitness

LOOP er baseret på et enkelt cirkeltræningskoncept: 16 maskiner opstillet i en cirkel sikrer, at du får trænet hele kroppen igennem. I centrene er der fokus på træning og en afslappet og imødekommende atmosfære. Der er ingen spejle på væggene eller dunkende techno-rytmer - men en afslappet stemning og plads til alle. LOOP tiltrækker helt almindelige danskere i alle aldre, som gerne vil træne uden en masse dikkedarer.

LOOP er hele familiens træningssted. I ca. 1/3 af centrene er der også træning for de 8-14-årige i særligt udstyr indrettet til børn.

Vi ved, hvor meget det betyder for børns sociale og fysiske trivsel, at de er fysisk aktive og i form. Derfor giver det mening for os at tage socialt ansvar ved at stille vores træningsfaciliteter til rådighed for børn på Julemærkehjem. Alle børn på Julemærkehjem får 30 dages gratis træning i LOOP, og efter endt ophold får de og deres familier rabat på træning i LOOP.

Hvert år i august arrangeres desuden en støttedag, hvor vi gennem aktiviteter i alle LOOP Fitness centre samler ind til Julemærkefondens arbejde.

Læs mere om LOOP


Compass

Compass Group Danmark vil gerne støtte op om de kommende generationer. Derfor er vi stolte over at være ErhvervPartner til Julemærkehjemmene.

Som en af Danmarks førende leverandører af catering-, rengørings- og facility management løsninger, vil vi gerne bidrage til det arbejde, som Julemærkefonden står for – at give børn og unge et godt forhold til mad, motion og sig selv.

Læs mere om Compass Group Danmark


Right People Group

Kernen i Right People Group’s forretning er kompetente mennesker. Mennesker, der gør en forretningsmæssig forskel i virksomheder og organisationer, fordi de med deres faglighed og erfaring rådgiver, forbedrer og implementerer. 

Men faglighed starter et helt andet og mere fundamentalt sted: Det starter med trivsel og fællesskab. Børn skal have det godt med sig selv for at have overskud til at være nysgerrige over for ny viden og kunne bidrage både socialt og fagligt til vores fællesskab. 

Right People Group er et IT-konsulenthus, der formidler selvstændige IT-specialister til både private og offentlige kunder. Vi er professionelle mennesker, der gør en dyd ud af at hjælpe vores kunder til succes ved hurtigt at levere den helt rigtige konsulent til deres projekt.

 Men ingen af os er kun professionelle mennesker og vi ved, hvor meget det betyder, at vores nærmeste har det godt - ikke mindst vores børn. Derfor er vi rigtig glade for kunne støtte det gode arbejde, der hver dag gøres på Julemærkehjemmene, for at flere børn og familier i Danmark har det godt og har overskud til at udnytte deres fulde potentiale.

Læs mere om Right People Group


Siemens A/S har igennem en del år valgt at støtte et velgørende formål med en særlig donation, hvor den røde tråd har været børn og unge. I 2018 har vi valgt at støtte Julemærkefonden, som gør et stort og vigtigt arbejde for at få børn og unge til at fungere godt socialt, hvilket er en vigtig forudsætning for også at fungere godt i skolen og senere i arbejdslivet.

I Siemens arbejder vi på at løse de store udfordringer, som vi står overfor, gennem bæredygtige teknologiske løsninger, og både vi og det danske samfund har brug for de unge til at hjælpe os med dette. Derfor synes vi, at det er vigtigt at støtte Julemærkefonden og det arbejde, som de gør på julemærkehjemmene.

Siemens A/S er en del af Siemens koncernen, som beskæftiger over 370.000 medarbejdere i mere end 200 lande verden over. Vores forretning bygger på grundværdierne om at være en ansvarlig virksomhed i forhold til medarbejdere, miljø og samfund. Vi har fokus på forskning og udvikling som grundlag for at udvikle innovative produkter og løsninger af høj kvalitet, hvilket har været med til at præge udviklingen af det danske samfund i mere end 125 år.

Læs mere om Siemens


Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK