Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og anden information om hjælparbejdet - direkte i din indbakke!

Giv et bidrag
Støt børnene
Støt som virksomhed
Ansøg om ophold
top
Print side E-mail side 

Sådan kommer du på Julemærkehjem

Hvis du vil have dit barn (mellem 7-14 år) på Julemærkehjem, skal du udfylde et ansøgningsskema. Du kan kun søge i samarbejde med en læge. Dit barns lærere, sundhedsplejerske, skolepsykolog mv. kan anbefale, at dit barn kommer på Julemærkehjem, men det er kun læger (praktiserende læge, skolelæge, hospitalslæge etc.), som kan indstille.

Når du har udfyldt skemaet, sender du det til Julemærkefonden. Her vil det blive vurderet af vores læge. Fra vi modtager din ansøgning, går der 4-6 uger, før du hører fra os.

Du kan hente ansøgningsskemaet her.

Har du ikke adgang til en printer, sender vi gerne ansøgningsskemaet til dig. Ring til Julemærkefonden på tlf. 33 13 37 45.

Du kan læse mere om Julemærkefondens retningslinjer for visitation her.

Værd at vide, før du søger om ophold

Det er gratis for dit barn at komme på et Julemærkehjem. Et ophold koster ca. 60.000 kroner, som vi finansierer ved at samle penge ind og sælge Julemærker. Fordi Julemærkehjemmene er afhængige af indsamlede midler, skal du forvente, at der er ventetid på at få et ophold på et Julemærkehjem.

Som forælder skal du selv sørge for dit barns transport til og fra Julemærkehjemmet. Dit barns lommepenge skal du også selv stå for.

Julemærkehjemmene holder åbent hele året, og børnene optages i den rækkefølge, vi modtager ansøgningerne. Det betyder, at du godt kan få ophold i eksempelvis skolernes sommerferie. Du kan ikke ændre tildelte opholdsperioder.

Læs mere om Julemærkefondens familiesamarbejde og tilbud om opfølgning efter endt ophold her, eller se fire videoer med rundvisninger på Julemærkehjemmene her.
Støt sagen