Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og anden information om hjælparbejdet - direkte i din indbakke!

Giv et bidrag
Støt børnene
Støt som virksomhed
Ansøg om ophold
top
Print side E-mail side 

Arven efter dig hjælper børn i Danmark ind i fællesskabet

Mobning, ensomhed og lavt selvværd sætter dybe spor. På Julemærkehjemmene får børn hjælp til at tackle problemerne. Lige nu venter flere hundrede børn på at komme på et Julemærkeophold. Med en arv fra dig kan vi hjælpe endnu flere børn til at få en god barndom.

Hvis du ønsker at hjælpe udsatte børn i Danmark med en arv – eller måske en del af den - skal du oprette et testamente. På den måde sikrer du, at din formue fordeles, som du ønsker det. Har du ikke oprettet et testamente, vil din arv blive fordelt efter arvelovens regler. Kort fortalt betyder det, at hvis du har familie, arver de, og hvis du ikke har familie, så tilfalder din arv den danske stat.

Julemærkefonden er fritaget for boafgift. Det betyder, at du har mulighed for at betænke Julemærkefonden i dit testamente, uden at det mindsker størrelsen af arven til din familie eller andre pårørende.

Sådan gør du

Det er ret enkelt at få lavet et testamente. Vi anbefaler, at du kontakter en advokat, som kan hjælpe dig med det. Du kan også oprette dit testamente på FamilieTestamente, hvor du også kan betænke Julemærkefonden.

Vi tilbyder at afholde udgifterne til oprettelse af testamente, såfremt hele boet tilfalder Julemærkefonden.

Kontakt os

Kontakt direktør Søren Ravn Jensen på soren.ravn.jensen@julemaerket.dk eller på telefon 33 13 37 45, hvis du vil vide mere om hvordan du kan give dit livs gave til børn i Danmark.

På vegne af børnene: Tak fordi du tænker på os!


Hør Marias historie

Se videoen, hvor Maria fortæller om at blive holdt uden for og mobbet - og hvordan hun prøvede at holde det hemmeligt, for at hendes mor ikke skulle blive ked af det.Støt sagen