Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

Sommer på Julemærkehjemmene

Henover sommerferien holder Julemærkehjemmenes skoler lukket ligesom alle andre skoler. Det betyder, at vi har ekstra tid til sjove og hyggelige sommeraktiviteter.

Glade børn, vandkamp, Julemærkehjem

Børnene på Julemærkehjemmet Liljeborg havde en sjov og skøn vandkamp forleden. De gav den rigtig gas og hele haven genlød af glade hvin og latter.

I løbet af sommeren har vi på Julemærkehjemmene lidt ekstra tid fordi børnene får et par uger fri fra skolen. Den tid bruger vi på at lave en masse ekstra hyggelige og sjove sommeraktiviteter.

Vi tager blandt andet på en masse ture ud i sommerlandet. Vi leger og hygger udenfor, vi hopper på hoppepude, klatrer i træer, laver mad over bål. Vi tager på stranden og bader, sejler kayak og står på SUP-board - og vi har vandkampe, så vi bliver helt gennemblødte, som de to skønne børn her ovenfor.


Højdepunkter fra sommeren på Julemærkehjemmene

Fodboldturnering, Julemærkehjem

Fodboldstævne på Fjordmark

En af sommerens helt store begivenheder er årets Fodboldturnering. Det er den eneste dag om året, hvor alle børn og voksne på Julemærkehjemmene mødes. I år var Julemærkehjemmet Fjordmark vært for arrangementet, og i samarbejde med vores gode strategiske partner DBU havde de arrangeret en skøn dag fyldt med hygge, sjov og fællesskab. Børnene nød at møde hinanden på kryds og tværs af hjemmene - og selvom der i en fodboldturnering er både en første- og en sidsteplads, så fik alle Julemærkebørnene en medalje med hjem, for de er nemlig alle sammen vindere.


Aktiviteter på vandet

Alle fem Julemærkehjem ligger tæt på vandet, og hver sommer bruger vi ekstra meget tid ved, i og på vandet. Blandt andet får børnene mulighed for at prøve SUP-boards og ro i kajak. Vi fisker efter krabber, vi maler på strandsten og når sommervejret viser sig fra sin gode side, så hopper børnene i vandet og plasker rundt.

Glade børn, SUP-boards, Julemærkehjem

Glade børn, kids volley

Kids volley

En af vores gode samarbejdspartnere Volleyball Danmark besøger henover sommeren alle Julemærkehjemmene. Her skal de lære børnene at spille Kids Volley - volley på børnenes præmisser. Forleden var de på besøg på Julemærkehjemmet Kildemose. Det var en stor succes, og hvem ved, måske vil nogle af børnene starte til volley efter deres ophold på Julemærkehjemmene.


Tid til masser af udendørs hygge

Vi bruger altid meget tid udendørs uanset årstid og vejr, men om sommeren er der noget helt særligt over de lyse sommeraftener, hvor børnene løber rundt og leger udenfor, og vores udendørsarealer genlyder af deres latter. Vi udnytter de lune aftener til blandt andet fællessang, bålhygge, stratego og meget andet.

Glade drenge, Julemærkehjem

Sommer i Hobro

Her kan du se et lille potpourri af alle de skønne sommeraktiviteter, som børnene på Julemærkehjemmet har været i gang med. De har blandt andet kørt på vandrutsjebane i haven, de har trampet gennem skove og krat højere end dem selv, når de med en GPS i tasken har konkurreret om, hvem der kunne gå den kortest mulige rute tværs over Hobro by, de har i fællesskab trukket en varevogn tværs over parkeringspladsen, og de har været i vandet. Alt i alt har de hygget sig, nydt det gode vejr og det gode fællesskab.


Vi sender ikke bestillinger fra vores netbutik i påsken (fra 9/4 t.o.m. 18/4).
ssssss