Få julens opskrifter for KUN 20 kr.

Køb vores opskriftshæfte med lettere og lækker julemad fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2021JulekortGavemærkerPinsKogebøgerStøttevarere-Julemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuleDonationKøb FirmajulekortBliv VirksomhedsVenBliv ErhvervsPartnerFå inspiratione-Julemærket
Mød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobningInformationsmøder
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

julemærkemarchen 2020 gav imponerende donation

På trods af corona, forsamlingsforbud og restriktioner var den 44. Julemærkemarch en stor succes. Formanden for marchen, Birthe Juul, kunne derfor søndag den 14. marts 2021 overrække en flot donation til Julemærkehjemmene.


For mange mennesker landet over har den første søndag i december i årevis været ensbetydende med Julemærkemarch. Og på trods af corona og restriktioner var det heldigvis også tilfældet i december 2020.

Marchen var omlagt til en virtuel begivenhed for at begrænse smittespredningen og sikre, at alle overholdt de gældende restriktioner. Men selv om fællesarrangementerne var droppet, var der alligevel 9.225 deltagere ude at gå den 6. december 2020 – selvfølgelig hver for sig.

Resultatet af marchen var som vanligt meget imponerende. I alt blev der nemlig samlet flotte 1.161.111 kr. ind til alle Julemærkehjemmene - herunder to donationer til Julemærkehjemmene Liljeborg og Hobro på hver især 25.000 kr.

Tæt på rekorden fra 2019

Til sammenligning gav Julemærkemarchen i 2019  med 16.000 deltagere en donation på 1,4 millioner kr. Det vil sige, at antallet af deltagere var næsten halveret i 2020, mens det indsamlede beløb lå meget tæt på sidste års rekorddonation.

Det er meget imponerende. På grund af corona havde vi ikke forventet så flot et resultat, så vi er meget overraskede og taknemmelige for den flotte opbakning, der har været til Julemærkemarchen og børnene på Julemærkehjemmene,” fortæller Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden.

Direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen, og formand for Julemærkemarchen, Birthe Juul

Overrækkelsen af donationen fandt sted på Julemærkehjemmet Hobro. Her er det Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden, som modtager den flotte check fra Birthe Juul, formand for Julemærkemarchen.

Julemærkehjemmet Liljeborg og Julemærkehjemmet Hobro fik hver især 25.000 kr. som her stolt vises frem af direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen, og forstander på Hobro, Lise Claesson.

Julemærkefonden og Julemærkehjemmene vil derfor sige tusind tak til Julemærkemarchens bestyrelse for det altid gode initiativ. Tusind tak til alle de seje frivillige, som år efter år gør et kæmpe arbejde for at sikre, at marchen bliver gennemført. Og ikke mindst en kæmpe tak til alle jer, som var ude at marchere eller sendte en donation til børnene på Julemærkehjem. Vi er meget taknemmelige for jeres engagement og gode vandrestøvler.

Vi håber at se jer alle til dette års march den første søndag i december.


ssssss