Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnerNyt om erhverve-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

UGENTLIGE OPSKRIFTER

God og sund mad er fundamentet for en stærk krop i mental og fysisk balance. Det får du med Julemærkehjemmenes Ugentlige Opskrifter.

Vi hjælper børn til en ny start

Vi arbejder for, at det enkelte barn skal have det godt både fysisk og mentalt. Derfor er den sunde og gode mad en rigtig stor del af hverdagen hos os, fordi vi ved at maden er grundlæggende for børn såvel som voksnes mentale og fysiske velvære.

Vores opskrifter er fyldt med masser af næring og sunde råvarer - og selvfølgelig masser af rigtig god og lækker smag. Vi håber, at opskrifterne kan inspirere dig til at sætte nye, sunde retter på menuen.

Udfyld formularen og få tilsendt spændende opskrifter på lækre retter fra Julemærkehjemmene hver uge i ti uger – helt gratis.

Få gratis opskrifter på mail

Når du tilmelder dig, accepterer du vores persondatapolitik.

Kogebøger

Spis som på Julemærkehjemmene

Kogebøgerne indeholder sunde og velsmagende opskrifter på forretter, hovedretter og desserter, som præsenteres for børnene på Julemærkehjemmene.

SUCCES I KØKKENET

Sunde vaner og større fysisk og psykisk robusthed er noget af det, børnene får med hjem fra et ophold på Julemærkehjem, og for nogle bliver opholdet starten på en helt ny livsstil – ikke kun for barnet, men for hele familien. Madværksted er en del af det helhedstilbud, som børnene tilbydes under opholdet.

MOD TIL AT SMAGE NYT

På Julemærkehjemmene lærer børnene om sund kost, og vi arbejder med deres mod til at smage, udforske og opleve forskellige madvarer. Som noget nyt har vi indført temauger, hvor børnene bliver introduceret for den samme slags grøntsag – blot tilberedt på forskellige måder. Vi kalder det madmod.