Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en VirksomhedsGaveBliv VirksomhedsVenBliv ErhvervsPartnerFå inspiratione-Støttemærket
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobningInformationsmøder
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

Danpo bidrager også med sjov motion:

Åbning af Danmarks flotteste padeltennisbane

Igennem flere år har Danpo samarbejdet med Julemærkehjemmene om sund kost, og kylling fra Danpo er en fast del af menuen på alle fem Julemærkehjem. Nu har Danpo også doneret padeltennisbaner til Julemærkebørnene. Banen på Julemærkehjemmet Fjordmark er netop blevet åbnet til stor fornøjelse for børnene.

Det var en festlig dag, og solen skinnede, da den røde snor til den nye padeltennisbane blev klippet af marketingchef hos Danpo, Anne Gitte Elbron og Julemærkebarnet Nikoline.

Padeltennisbanen på Julemærkehjemmet Fjordmark i Sønderjylland er den sidste af fire baner, som Danpo nu har doneret og åbnet på Julemærkehjemmene:

Vi er glade for at kunne være med til at hjælpe nogle af de børn, som har allermest brug for det. Og det er fantastisk at få lov til at komme her og se, hvor stor betydning det har for børnene, at de kan more sig og få sved på panden samtidig.

Anne Gitte Elbron, marketingchef, Danpo 

På åbningsdagen blev banen testet af tidligere håndboldspiller, Lars Krogh Jeppesen, der varmede op med børnene og viste gode tricks til, hvordan man spiller padeltennis.


Motion på nye måder

Motion er en fast del af dagligdagen på Julemærkehjemmene, og under et ophold på Julemærkehjem bliver børnene præsenteret for mange forskellige former motion. Det skal give det enkelte barn lyst til at bevæge sig og mulighed for at finde den eller de motionsformer, som barnet synes er sjovest. De nye padeltennisbaner giver børnene mulighed for at prøve kræfter med en helt ny og moderne motionsform, og det glæder Julemærkefondens direktør, Søren Ravn Jensen:

Takket være Danpo kan børnene spise kylling som en del af en sund og varieret kost. Men det er rigtig stort, at Danpo også stiller padelbaner til rådighed. Vi vil gerne kunne tilbyde vores børn mange forskellige motionsmuligheder, og på de andre Julemærkehjem bliver banerne allerede flittigt brugt.

Søren Ravn Jensen, direktør, Julemærkefonden
Den nye padeltennisbane ligger smukt på Julemærkehjemmets skrånende grund ned til Flensborg Fjord.


Julemærkebørn på besøg på en kyllingefarm

Se, hvordan det gik, da børnene fra Julemærkehjemmet Fjordmark for nylig var besøg på en af Danpos familiegårde.ssssss