Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Juleopskrifter fra Julemærkehjemmene

DADELKUGLER MED CHOKOLADE OG MYNTE

Opskriften er til 25 - 30 stk. Den er en del af vores julekogebog "JULEMAD I FÆLLESSKAB" og er udviklet af vores ambassadør Thomas Evers Poulsen.

Dadelkugler med chokolade og mynte

Foto: Søren Staun

Det skal du bruge:

  • 200 g hasselnødder
  • 200 g dadler uden sten
  • 85 g mørk chokolade (evt. uden sukker for en lettere udgave)
  • 50 g kokosmel
  • 5 g frisk mynte
  • 1 spsk. smeltet neutral kokosolie

Sådan gør du:

Bag hasselnødderne i ovnen ved 200 grader varmluft i 10 min. Lad nødderne køle af og blend dem herefter til små stykker sammen med chokolade, kokosmel og mynte. Tilsæt dadler og kokosolie og blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Kom eventuelt mere kokosolie i, hvis massen er for tør.

Rul små kugler af dadelmassen og tril dem eventuelt i lidt ekstra finthakkede hasselnødder og chokolade. Opbevar daddelkuglerne køligt indtil servering.


Velbekomme

Sulten efter mere?

Vil du spise sundt og lækkert?

Sund mad på Julemærkehjemmene

Bliv inspireret til nye retter

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®