Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnerNyt om erhverve-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

Mød os til International Testamentedag

Mød os til    International Testamentedag den 13. september

Fredag den 13. september kan du i både Roskilde og Odense møde Julemærkefonden til International Testamentedag. Her sætter vi sammen med en lang række andre velgørende organisationer fokus på muligheden for at tage stilling til, hvad du ønsker at efterlade, når du ikke er her længere.

Hvad efterlader du, når du ikke er her mere? Det har de færreste danskere taget stilling til. Det arbejder Det Gode Testamente på at lave om på. 

Det Gode Testamenter en sammenslutning af Julemærkefonden og 34 andre velgørende organisationer, og sammenslutningen introducerer nu et nyt tiltag: International Testamentedag. 

Arrangementet løber af stablen fredag den 13. september fra kl. 15 til 17 i henholdsvis Roskilde, Odense og Aarhus. Vi er fra Julemærkefonden til stede i Roskilde og Odense. 

Her har du mulighed for at høre meget mere om, hvordan man opretter et testamente, og hvilke muligheder der er for at sætte et aftryk på verden med velgørende donationer, når man ikke længere er her. 

Der vil ligeledes stå en advokat til rådighed for spørgsmål og rådgivning til, hvordan du kan oprette et testamente, ligesom alle besøgende vil blive budt på dejlig varm kaffe. 

Her møder du Julemærkefonden:

Den 13. september fra kl. 15-17 står vi klar til at snakke med dig lige her:

  •  Roskilde: Stændertorvet
  •  Odense: Vestergade ved Ove Sprogøes Plads

Vi håber at møde dig!
 


Arv og testamente

Hvis du ønsker at hjælpe udsatte børn i Danmark med en arv - eller måske en del af den - skal du oprette et testamente. På den måde sikrer du, at din formue fordeles, som du ønsker det.

Julemærkefonden er fritaget for boafgift. Det betyder, at du har mulighed for at betænke Julemærkefonden i dit testamente, uden at det mindsker størrelsen af arven til din familie eller andre pårørende.

FAKTA OM DET GODE TESTAMENTE:

Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 35 velgørende organisationer i Danmark. Organisationerne er gået sammen for at få flere danskere til at skrive testamente og give noget godt videre. Det Gode Testamente står bag hjemmesiden detgodetestamente.dk, hvor der kan hentes inspiration og gratis juridisk rådgivning.
Det Gode Testamente