Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerSærarkNytrykPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

SOMMERHILSNER FRA  JULEMÆRKEHJEMMENE

Tak, fordi du gør en forskel for de mange børn, der hvert år får hjælp til at genvinde selvværdet og tackle mobning og social isolation.

En frokostpause med Sofus

”Er du også fan?!” udbrød Sofus på 12 år, da jeg kommenterede hans smarte briller. ”Ja da!” svarede jeg, og så forsvandt vi et øjeblik ind Harry Potters magiske univers sammen. Det var en hyggelig pause sammen med Sofus. Jeg glæder mig sådan over at kunne følge med i hans og de andre Julemærkebørns hverdag og tale med dem om stort og småt. Og ikke mindst glæder jeg mig over de succesoplevelser og store forandringer, børnene gennemgår under et ophold på Julemærkehjem.

Din støtte til Julemærkehjemmene betyder, at vi kan hjælpe Sofus, Fiona, Mette, Lærke, Kimmie, Nina og alle de andre børn, der har mistet troen på sig selv og på livet. Derfor vil vi gerne dele med dig, hvor store fremskridt børnene gør under et ophold på Julemærkehjem. Hvor stærke de bliver både indeni og udenpå. 

 > Se børnenes flotte resultater

Tusind tak, fordi du støtter Julemærkebørnene. Og rigtig god sommer. 

Søren Ravn Jensen
Direktør, Julemærkefonden


”Nu taler jeg ikke grimt om mig selv længere”

Da jeg mødte Kimmie første gang, troede hun ikke på sig selv. Hun var trist, og følelsen af at være forkert fik til sidst så hårdt fat i hende, at hun græd. Hver dag, fortalte hun mig. På de 10 uger hos os har hun udviklet sig. Hun har fået nye gode venner. Hun har fået selvværd. Og hun har fået livsmodet tilbage. Kimmie har fået helt nyt håb for fremtiden.

Birgitte Dybkjær
Forstander, Julemærkehjemmet Kildemose

”Nu tror jeg meget mere på mig selv”

Ordene kommer fra Mette på 13 år. Jeg har netop sagt farvel og på gensyn til hende efter 10 uger på Julemærkehjemmet Hobro. Da jeg mødte Mette første gang, var hun trist. Følelsen af at være forkert havde så hårdt fat i hende, at hun græd, når hun kom hjem fra skole. Hun fortalte mig, at hun græd i skolen hver eneste dag. På de 10 uger hos os har hun udviklet sig. Hun har fået venner. Hun har fået troen på sig selv. Og hun har fået livsmodet tilbage. Mette har fået helt nyt håb for fremtiden.

Lise Claesson
Forstander, Julemærkehjemmet Hobro

Nu gemmer Fiona sig ikke mere

Jeg har netop sagt farvel og på gensyn til Fiona på 13 år efter hendes ophold hos os på Julemærkehjemmet Fjordmark. Da Fiona kom her, var hun trist og troede ikke på sig selv. Hun var blevet mobbet i årevis, og følelsen af at være forkert havde til sidst så hårdt fat i hende, at hun forsøgte at skjule sig. Hun havde en stor jakke på hele tiden – både indenfor og udenfor. Det var hendes skjold. Jakken blev afløst først af en trøje. Og nu har Fiona T-shirt på ligesom alle os andre i sommervarmen. Hun er tryg, og hun står frem som den, hun er. Fiona har ikke længere brug for at gemme sig. Hun stråler!

Lasse Balsgaard
Forstander, Julemærkehjemmet Fjordmark

”Den bedste oplevelse nogensinde!”

Sådan siger 11-årige Lærke om sit ophold på Julemærkehjem. August på 10 og Celina på 9 år nikker samtykkede. Alle tre børn har vi netop sagt farvel og på gensyn til efter 10 uger på Julemærkehjemmet i Skælskør. Børn, der kommer her, er ofte uden for fællesskabet. De er blevet mobbet, er ensomme og tror ikke på, de dur. Derfor er det så dejligt at mærke deres udvikling og se dem tage hjem med fornyet håb og tro på sig selv.

Christine Conradsen
Forstander, Julemærkehjemmet Skælskør

Sommerhilsen fra Liljeborg

"Jeg er startet på julemærkehjem for at få bedre selvværd og for at tro mere på mig selv. Da jeg sad sammen med mine venner på Liljeborg, sagde jeg en masse dårlige ting om mig selv. Men de andre sagde, at det ikke var rigtigt. Så jeg tænke over, hvad de sagde, og jeg har nu fået et meget bedre selvværd. Tidligere kunne jeg slet ikke løbe en kilometer, men det kan jeg godt nu. Jeg har løbet en kilometer hver morgen uden at stoppe med at løbe. Jeg har også løbet 5 km og 10 km fordi jeg tror på mig selv. Man skal altid huske at tro på sig selv."

Nina, 11 år


God sommer fra alle os til alle jer, der støtter os.

Børn og personale på Julemærkehjemmene