Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Julemærket 2023 Støttevarer Krea / DIY Kogebøger Julekort Pins Gavemærker Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

TAK FOR BESØGET

For nylig slog Julemærkehjemmene Kildemose, Fjordmark og Hobro dørene op og inviterede alle vores gode JulemærkeVenner til åbent hus. Her kan du se lidt billeder og film fra det fine arrangementet på Julemærkehjemmet Hobro.

glad JulemærkeVen med barn

Der var masser af glade smil, da vores JulemærkeVenner og Julemærkebørn mødte hinanden til Åbent hus på Julemærkehjemmene Fjordmark, Kildemose og Hobro.

Det var en dag af de helt store, da Julemærkehjemmet Hobro slog dørene op til åbent hus for alle vores gode JulemærkeVenner.

I alt kunne børnene byde 60 glade JulemærkeVenner velkomne til en skøn dag, der blandt andet bød på rundvisninger, bålhygge, sang og ikke mindst masser af smil og glæde.

Vores JulemærkeVenner fik med egne øjne set hvad deres støtte går til, og for rigtig mange gjorde det stort indtryk at høre børnenes fortællinger:

Jeg elsker at støtte Julemærkebørnene, og jeg bliver så rørt, når jeg hører dem fortælle hvor skelsættende deres ophold har været for dem.

besøgende på Julemærkehjemmet Hobro

Vi er så glade for, at vi igen har muligheden for at invitere alle vores seje JulemærkeVenner indenfor på hjemmene og give lidt tilbage, som tak for den store støtte de måned efter måned giver til os og børnene. Uden vores JulemærkeVenner var der ingen Julemærkehjem.


Hygge om bålet

Børnene viser stolt bålstedet på Julemærkehjemmet frem. Det er altid en stor oplevelse for børnene at møde og hilse på de mennesker, som støtter deres ophold, og de fortæller ivrigt om alt det, de oplever takket være støtten fra de vores JulemærkeVenner.

Voksne taler sammen

Viceforstanderen på Hobro, Lene Gamrath, fortæller om Julemærkehjemmenes arbejde, og hvor vigtigt det er, at vi modtager støtte fra alle jer gode JulemærkeVenner. Vi modtager nemlig blot 2,8 % i støtte fra det offentlige. Det betyder, at vores arbejde er helt afhængigt af støtte fra alle jer ildsjæle.


Koret stjal alles hjerter

Børnene på Julemærkehjemmet Hobro slog benene væk under alle de besøgende med deres skønne sange - og selvom der var lidt nerver på inden de skulle optræde, så var de så dygtige og der var ikke et øje tørt blandt publikum bagefter.


Åbent hus igen til foråret

Hvis du ikke nåede med til åbent hus i denne omgang, så frygt ej - alle fem Julemærkehjem holder nemlig åbent hus igen til foråret. Vi glæder os til at byde jer alle sammen velkommen!

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®