Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og anden information om hjælparbejdet - direkte i din indbakke!

Giv et bidrag
Støt børnene
Støt som virksomhed
Ansøg om ophold
top
Print side E-mail side 

Når man oplever noget helt ekstraordinært!

af Hanne Nielsen, Julemærkefonden

Søndag den 12. marts havde jeg den store fornøjelse at tage imod donationen fra Julemærkemarchen 2016. Altid en dejlig dag, og vi tænker med varme på de mange fødder, der har deltaget i denne donation. Men i år blev dagen noget helt specielt:

En ældre herre, som er frivillig for både Dansk Julemandslaug og Julemærkemarchen, tog ordet. Han fortalte om sin opvækst - og om hvordan han i årene efter 2. verdenskrig var blevet sendt til Jylland på en gård for at få sul på kroppen. Om hvordan det ophold blev til et livslangt venskab med familien på gården. Han fortalte om sin kone, som han mistede for nogle år siden. Om deres besøg på Julemærkehjemmet Kildemose, hvor de oplevede, at børnene får venskaber for livet - og troen på livet igen. Som han selv oplevede det, for mange år siden.

Den ældre herre sluttede af med at give en gave til hvert af Julemærkehjemmene: 100.000 kroner til hver! I alt 400.000 kroner. En helt ekstraordinær gave, og du berørte mig og hele salen med din historie – af hjertet tak for gaven og din historie!

Med kærlig hilsen
Hanne, JulemærkefondenStøt sagen