Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

DE cykler til paris for børnene

Den 13. og 14. juli satte alle de seje ryttere fra Tour de Taxa endnu engang kurs mod Paris – og børnene på Julemærkehjemmene var selvfølgelig med til at sende dem afsted.

Tour de Taxa, Julemærkehjemmet

Team Hovedstaden og Team Nordsjælland blev sendt afsted mod Paris af børnene på Julemærkehjemmet Liljeborg.


Torsdag den 13. juli og fredag den 14. juli satte Tour de Taxa-rytterne sig endnu engang i sadlen og satte kursen mod Paris. På blot syv dage skal de nå den franske hovedstad, så de kan tage sejrsturen rundt om Triumfbuen blot et par dage før Tour de France-feltet.

I år er der mere end 100 ryttere i Tour de Taxa-feltet, og de har alle sammen trænet flere gange ugentligt siden marts. Rytterne er derfor i topform og klar til at tilbagelægge de mere end 1.000 kilometer, inden de rammer brostenene på Champs Elysses.

På Julemærkehjemmet Liljeborg var børnene med til at sende rytterne fra Team Hovedstaden og Team Nordsjælland afsted med masser af flag og hurraråb. Det var et flot syn, da rytterne trillede ud ad indkørslen, og børnene heppede det bedste, de havde lært, og ønskede god tur, da de susede forbi.


TAK FOR JER!

En kæmpe tak til Tour de Taxa for den enorme støtte og hjælp til børnene.
Og held og lykke til alle jer, der er i sadlen i år, vi glæder os til at følge jeres tur mod Paris.


FÆLLESSKABET OG BØRNENE ER MOTIVATION

Anita og Bent cykler for Team Hovedstaden, og de var med til afgangen på Julemærkehjemmet Liljeborg.
De fremhævede begge to ting, der har været og stadig er afgørende for deres engagement i Tour de Taxa: fællesskabet og Julemærkebørnene.

”Min motivation er helt klart fællesskabet. Fællesskabet blandt rytterne og holdånden er helt unikt, og det er en kæmpe motivationsfaktor. Samtidig så sender vi jo ikke rigtig julekort med Julemærker længere, så det her er en anden måde at gøre en forskel på. Hvis jeg ikke havde nogen andre at gøre det for, og jeg bare skulle gøre det for mig selv, så var jeg ikke kommet til Paris – ikke uden fællesskabet og uden formålet: at hjælpe børnene,” fortæller Anita.

”Det er jo vildt stort, når alle børnene står her og sender os afsted og flager for os, men det er på en eller anden måde større at cykle op af Champs Elysses, fordi man lige har gennemført den her vilde udfordring, og dér går ens tanker netop til børnene på Julemærkehjemmene og den forskel, man er med til at gøre for dem,” supplerer Bent.
 

Tour de Taxa, Julemærkehjemmene

Anita og Bent få øjeblikke inden de satte sig i sadlerne og drønede mod Paris. Både Anita og Bent cykler for Team Hovedstaden. 


Vil du vide mere om Tour de Taxa?

Tour de Taxa er åben for alle, både mænd og kvinder i alle aldre (min. 18 år). Der er ryttere fra alle tænkelige erhverv, og der er både erfarne ryttere og nybegyndere på holdene.

I 2024 cykler Tour de Taxa hele Danmark rundt i uge 29 – og du kan komme med. Det er en oplevelse for livet, og rytternes indsats gør en uvurderlig forskel for børn i mistrivsel.

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®